Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

„Sajnáljuk, Max, idióták voltunk” – a középső ujja „legendává” tette Vertappent két Ferrari-szurkoló szemében…

„Sajnáljuk, Max, idióták voltunk” – a középső ujja „legendává” tette Vertappent két Ferrari-szurkoló szemében…

Planet F1, TikTok
Büszkévé tette a két Ferrari-szurkolót, hogy Max Verstappen „bemutatott” nekik az imolai időmérőn. Bocsánatot kértek a bajnoktól, akit megkedveltek a különös „incidens” miatt.

Nemcsak a pályán, a szurkolók meggyőzésében is igen jó munkát végzett Max Verstappen az imolai hétvégén. A Red Bull versenyzője a szombati időmérő megnyerése után a sajtótájékoztatón elmesélte, hogy a boxutcában haladva felmutatta a középső ujját egy őt bosszantó Ferrari-szurkolónak.

„Felmutattam neki az ujjam, és amikor legközelebb érkeztem, már tapsolt. Szóval tanulnak” – nyugtázta mosolyogva a címvédő.

Oscar Piastri jelezte, ő is látta a kérdéses szurkolót a garázsok felett: lefelé mutató hüvelykujjal bosszantotta őt.

Verstappenék nyilatkozata után a kérdéses szurkoló és barátja magukra ismertek, és a közösségi médián keresztül videóüzenetben kértek bocsánatot Verstappentől.

„Szia, Max! Csak szeretnénk bocsánatot kérni, amiért idióták voltunk. Sajnálom, Max, hogy lefelé mutattam a hüvelykujjamat neked, és szerettük volna elmondani, hogy igazán sajnáljuk!”

„A mi hibánk, hogy felmutattad a középső ujjad, nem a tiéd. És valójában nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutattál nekünk. Felugrottunk, mint a kislányok”

– monda mosolyogva Walrico és Gino

Jelezték, tetszett nekik Verstappen reakciója. „Köszönjük, Max! Ezek után egy legenda lettél számunkra, és szeretünk ezért!” – mondták, majd kérték a hollandot, hogy vasárnap hagyja nyerni a Ferrarit.

@walricojacobs #formula1 #maxverstappen #maxverstappen33 #redbull #ferarri #f1 #imola #imolagp #maxv1 @Gino Figoli @Max Verstappen @Red Bull @#red bull racing @ferrari ♬ original sound – Walrico

Azóta tudjuk, erre nem került sor. Verstappen megszerezte a győzelmet Imolában, és a jelek szerint két Ferrari-szurkolót is jobb belátásra tudott bírni. Mondhatni, egyszerű ujjgyakorlat…

További tartalmak