Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

F1-es autón száguld a Duracell-nyuszi Monacóban...

F1-es autón száguld a Duracell-nyuszi Monacóban...

Williams
A McLaren után a Williams is módosított a hétvégi Monacói Nagydíjra szánt festésén. Autójukat egy világhírű nyúl próbálja előrébb juttatni…

Monaco különleges helyszín, mindig extra figyelmet vonz, és ez kézenfekvő marketinglehetőségeket tartogat. A Forma–1 csapatai előszeretettel használják ki ezt. Miközben a McLaren kedden egy egyedi Senna-festést mutatott be az előttünk álló hétvégére, a másik patinás brit istálló, a Williams egy feltűnő reklámkampányról adott hírt.

A grove-iak, akiket 2022 óta támogat a Duracell, a Monacói Nagydíjra „felengedték” az autójukra a lemerülni képtelen, híres Duracell-nyuszit. A rózsaszín figura Alexander Albon és Logan Sargeant autójának motorborításán fog szárnyalni a hercegség utcáin.

Fotó: Williams

A Williams az „egyedi festésével” a Duracell Optimum elemet reklámozza, és egyúttal tévés reklámfilmet is forgat a partnerével, amit majd tizenöt országban fognak vetíteni Európában és Dél-Amerikában.

„A Williams Racing izgatottan adja meg a lehetőséget a Duracell-nyuszinak, hogy belekóstoljon a Forma–1-be Monacóban, amivel egyesítjük az ikonikus jelképet és az ikonikus versenypályát. Igazán emlékezetes lesz látni őt nagy tempóval a Casino téren és a híres alagútban az FW46-oson”

– mondta James Bower, a Williams kereskedelmi igazgatója.

Bár megújult festésről ezúttal talán túlzás beszélni, a Williamsnek a mostani az első jelentős dizájnmódosítása a tavaly sikert arató (és a csapatnak még marketinges díjat is hozó) Gulf-festése után, amit a múlt évben három nagydíjon használt a csapat.

Borítókép: Fotó: Williams

További tartalmak