Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A szurkolók előtt tiszteleg új sisakjával Verstappen az európai szezonban

A szurkolók előtt tiszteleg új sisakjával Verstappen az európai szezonban

Max Verstappen/X
Sisakot vált Max Verstappen az európai szezon bizonyos helyszínein. A szurkolóinak mond köszönetet az új hollandos dizájnnal.

Az utóbbi években megszokhattuk: ahány hétvége, annyi „különleges” sisakfestés. A sok variálást már nem könnyű követni, Max Verstappen most viszont bemutatott egy állandó variációt. A címvédő mostani eltérő dizájnját az európai szezon során láthatjuk majd több helyszínen is, kezdve a Spanyol Nagydíjjal.

Új sisakja fehér helyett narancssárga alapszínt kapott, azzal pedig az európai pályákat narancsba borító szurkolói előtt tiszteleg. Annyira, hogy a narancshadsereg fotóit is elhelyezte a sisakján.

„Ez a sisak sokat jelent nekem. Van pár különleges verseny Európában, ahol sok narancsos szurkoló van. Ezért fogom ezt viselni. Láthatóak a sisak részletei, a háttérben a szurkolók vannak. Ez tisztelgés a kapott szurkolói támogatás előtt.”

„Nagyon-nagyon narancs lett, nagyon rikító, hogy látható legyen. Szerintem nagyon klassz, remélem tetszeni fog. És ki tudja, ha ott lesztek a pályán, talán jövőre ti is rákerültök” – mosolygott a háromszoros világbajnok.

Borítókép: Fotó: Max Verstappen/X

További tartalmak