Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Sainz: Szerződést ajánlottak, és akár már holnap aláírhatnám

Sainz: Szerződést ajánlottak, és akár már holnap aláírhatnám

AS, Marca, El Hormiguero
Carlos Sainz állítja, több lehetősége is van 2025-re, és sorban állnak a versenyzőt kereső csapatok a kegyeiért. De mikor hoz döntést?

A hétvégén jön a Forma–1-es Spanyol Nagydíj, melynek kapcsán nemcsak az a nagy kérdés, milyen irányt vesz az élmezőny utóbbi hetekben változatos küzdelme, hanem az is, számíthatunk-e nagy bejelentésre egy hazai versenyzőtől. A találgatások szerint Carlos Sainz már nincs messze attól, hogy felfedje, hol folytatja pályafutását 2025-ben.

A legnagyobb esélyesnek többek szerint a Williams mutatkozik, ám mint azt Sainz hétfőn a spanyol Antenna 3 csatorna El Hormiguero című műsorában elárulta, több ajánlat hever az asztalán.

„Még nem döntöttem. Előttem vannak a lehetőségek, dönthetek, és hamarosan meg is fogom tenni, mert szeretnék túl lenni ezen és csak a Ferrarival futott év hátralévő részére összpontosítani.”

„A következő csapatomon még lesz idő gondolkodni. Idén olyan autóm van, ami lehetővé teszi, hogy dobogós helyekért és győzelmekért harcoljak bizonyos versenyeken, és erre akarok összpontosítani” – magyarázta el, miért nem akarja már sokáig halogatni a választást.

Carlos Sainz (Fotó: XPB)

Amikor a riporter a Williams csapatát említette, Sainz hangsúlyozta, sok érdeklődő van iránta. „A Williams? Nem egy lehetőség van, hanem több. Minden csapat listáján rajta vagyok, akik még nem döntöttek a jövő évi versenyzőjükről. Szerződést ajánlottak nekem, és akár már holnap aláírhatnék velük, de nem akarom elhamarkodni. Bármelyik csapat egy lehetőség számomra” – tette egyértelművé.

Borítókép: Carlos Sainz (Fotó: XPB)

További tartalmak