Musorujsag
Élő Eredmények
×

Képekben az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2021

Csoportkép az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
A női vízilabda-válogatott, az Év csapata az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Schafer András átveszi Fiola Attila nevében az Év Sportpillanata díjat Papp Dánieltől, az MTVA vezérigazgatójától és Sárosi Laura tollaslabdázótól (j) az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Szilágyi Áron kardvívó, miután átvette az Év Férfi Sportolója díjat Pézsa Tibor világ- és olimpiai bajnok kardvívótól az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Kiss Péter Pál parakajakos átveszi az Év Fogyatékos Férfi Sportolója díjat Tóth András paralimpiai bajnok úszótól az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Csipes Tamara, Kozák Danuta, Kárász Anna és Bodonyi Dóra, a női kajak négyes tagjai átveszik az Év Egyéni Sportok Csapata díjat Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól és Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázótól az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Pap Bianka úszó, az Év Fogyatékos Női sportólója az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Pap Bianka úszó átveszi az Év Fogyatékos Női sportólója díjat Raymon Blondeltől, az Európai Paralimpiai Bizotság elnökétől és Urr Anitától, a Magyar Paralimpiai Bizottság főtitkárától az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Decsi András vívóedző átveszi az Év Edzője díjat Berki Krisztián olimpiai bajnok tornásztól és Csisztu Zsuzsától, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnökétől az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Csipes Tamara átveszi az Év Női Sportolója díjat Stephen Roche-tól, az 1987-es Giro győztesétől és Eisenkrammer Károlytól, a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpáros körverseny főszervezőjétől az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Csipes Tamara kajakozó, az Év Női Sportolója az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Decsi András vívóedző, az Év Edzője az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Veres Amarilla, Dani Gyöngyi és Krajnyák Zsuzsanna, a paralimpiai női párbajtőrcsapat tagjai, az Év Fogyatékos Csapata az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Blazsán Patrik átveszi az Év E-sportolója díjat Farkas Bertalan űrhajóstól az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Kiss Péter Pál parakajakos, az Év Fogyatékos Férfi Sportolója az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

További galériák

A párizsi olimpia megnyitójának látványterve
Az ünnepséget ezúttal nem egy stadionban, hanem a Szajnán tartják.
Kulcsár Krsztián az új MOB-elnök
Az új elnök programja a partnerségen alapszik
Kövér László fogadta az 56-os olimpiáról...
Kövér László fogadta az 56-os olimpiáról bojkott miatt lemaradt...
A 2024-es budapesti olimpiai pályázat...
A 2024-es budapesti olimpiai pályázat látványtervei
Megnyílt a Dagály Úszóaréna és a 2024-es...
Megnyílt a Dagály Úszóaréna és a 2024-es budapesti olimpiai...
A MOB sajtótájékoztatója száz nappal az...
A MOB sajtótájékoztatója száz nappal az olimpia előtt
Olimpia 2024 - Bemutatták a budapesti pályázat...
Olimpia 2024 - Bemutatták a budapesti pályázat emblémáját
A korábbi években nagy sikere volt a...
A korábbi években nagy sikere volt a sportágválasztónak
A 120 éves MOB ünnepi közgyűlése a Hotel...
A 120 éves MOB ünnepi közgyűlése a Hotel Royal Corinthia szállóban
Sporttudományi oktatóközpont és...
Sporttudományi oktatóközpont és Buzánszky-szobor Debrecenben
Letették az esküt a speciális nyári...
Letették az esküt a speciális nyári világjátékok magyar versenyzői
Tízezrek ünnepelték a BL-győztest...
Tízezrek ünnepelték a BL-győztest Barcelonában