Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az 51. Super Bowl képekben

Tom Brady felesége, Gisele Bündchen és kislányuk, Vivian Lake Brady társaságában ünnepelt. Fotó: EPA/LARRY W. SMITH
James White a világ tetején a kupával. Fotó: EPA/LARRY W. SMITH
Danny Amendola, a New England Patriots (j) és Jalen Collins, az Atlanta Falcons játékosa az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Duron Harmon, New England Patriots játékosa felemel egy kisfiút, miután csapata 34-28-ra győzött az Atlanta Falcons ellen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Egy táncoslány az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a második negyedében a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A döntőben az Atlanta Falcons és a New England Patriots csapata küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Lady Gaga amerikai énekesnő (k) fellép az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a félidejében a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A döntőben az Atlanta Falcons és a New England Patriots csapata küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Lady Gaga amerikai énekesnő fellép az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a félidejében a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A döntőben az Atlanta Falcons és a New England Patriots csapata küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Lady Gaga amerikai énekesnő fellép az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a félidejében a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A döntőben az Atlanta Falcons és a New England Patriots csapata küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Amerikai katonák vezetik fel az Atlanta Falcons csapatát az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a kezdetén a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A döntőben az Atlanta Falcons a New England Patriots csapata ellen küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
Az Atlanta Falcons játékosai érkeznek a pályára az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a kezdetén a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A döntőben az Atlanta Falcons a New England Patriots csapata ellen küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
A mérkőzés félidejében fellépő Lady Gaga amerikai énekesnő (k) a houstoni NRG Stadion gyepén, az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a helyszínén 2017. február 5-én, a döntő napján. A döntőben az Atlanta Falcons és a New England Patriots csapata küzd a bajnoki trófeáért. (MTI/EPA/Larry W. Smith)
A New England Patriots csapata érkezik a pályára az Atlanta Falcons elleni mérkőzés kezdetén az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Julian Edelman, az Atlanta Falcons játékosa a New England Patriots ellen játszott mérkőzésen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Az Atlanta Falcons csapata érkezik a pályára a New England Patriots elleni mérkőzés kezdetén az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
A 94 éves idősebb George Bush volt amerikai elnök (b) és felesége, Barbara Bush érkezik, hogy feldobják a kezdésről döntő pénzérmét a New England Patriots és az Atlanta Falcons mérkőzése előtt az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a kezdetén a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/AP/David J. Phillip)
Tom Brady, a New England Patriots játékosa ünnepel a Vince Lombardi trófeával, miután csapata hosszabbítás után 34-28-re győzött az Atlanta Falcons ellen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. (MTI/AP/Eric Gay)
Tom Brady, a New England Patriots játékosa ünnepel a Vince Lombardi trófeával, miután csapata hosszabbítás után 34-28-re győzött az Atlanta Falcons ellen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. (MTI/AP/Darron Cummings)
Logan Ryan, a New England Patriots (hátul) és Mohamed Sanu, az Atlanta Falcons játékosa az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Erik S. Lesser)
Táncoslányok az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. Az Atlanta Falcons és a New England Patriots hosszabbítással játszott mérkőzését a Patriots nyerte 34-28 arányban. (MTI/EPA/Erik S. Lesser)
Julian Edelman, a New England Patriots (j) és Levine Toilolo, az Atlanta Falcons játékosa az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Erik S. Lesser)
James White, a New England Patriots játékosa (k) az Atlanta Falcons csapata ellen játszott mérkőzésen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Eric Rowe, a New England Patriots (b) és Julio Jones, az Atlanta Falcons játékosa az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Lady Gaga amerikai énekesnő (hátul, k) fellépése az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjének, az ún. Super Bowlnak a félidejében a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra az Atlanta Falcons ellen. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Trey Flowers, a New England Patriots (b), valamint Alex Mack (hátul) és Matt Ryan, az Atlanta Falcons játékosai az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 51. alkalommal megrendezett döntőjében, az ún. Super Bowlon a houstoni NRG Stadionban 2017. február 5-én. A bajnokságot hosszabbítás után a New England Patriots nyerte 34-28-ra. (MTI/EPA/Andrew Gombert)

További galériák

Zilai János az NFL játékosfelmérőjén – képgaléria
Zilai János az NFL játékosfelmérőjén – képgaléria
Tom Brady Buccaneers-mezben
A hatszoros Super Bowl-győztes irányító húsz év után távozott a...
A Kansas City nyerte az 54. Super Bowlt
A Chiefs 31–20-ra nyerte a 49ers elleni NFL-nagydöntőt
53. Super Bowl
A New England nyerte minden idők legpontszegényebb NFL-döntőjét
Ilyen volt az 52. Super Bowl
Az atlantai Georgia Dome felrobbantása
Az atlantai Georgia Dome felrobbantása
Így köszöntötték Denverben a Super...
Chris Martinék hatalmas bulit csináltak a Super...
Chris Martinék hatalmas bulit csináltak a Super Bowl félidejében
Super Bowl 2015
Super Bowl 2015
A Seattle Seahawks győzött a 48. Super Bowlon
Gyanús fehér port találtak a Super Bowl...