Musorujsag
Élő Eredmények
×

BATE Boriszov - Videoton FC 1-0

Paulo Vinicius, a Videoton FC és Aljakszandr Karnicki, a fehérorosz BATE Boriszov játékosa (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Branislav Danilovic, a Videoton FC kapusa (b) és csapattársa, Lang Ádám (j), valamint Aljakszandr Karnicki, a fehérorosz BATE Boriszov játékosa (b4) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Rémi Maréval, a Videoton FC és Makszim Valadzko, a fehérorosz BATE Boriszov (b) játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Lang Ádám, a Videoton FC és Makszim Valadzko, a fehérorosz BATE Boriszov (j) játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Branislav Danilovic, a Videoton FC kapusa és Vital Radziovanu, a fehérorosz BATE Boriszov játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Mirko Ivanovszki (j) és Marko Trebotic, a Videoton FC játékosai, valamint Nemanja Nikolic, a fehérorosz BATE Boriszov játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Mirko Ivanovszki , a Videoton FC (b) és Kaspars Dubra, a fehérorosz BATE Boriszov játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Mirko Ivanovszki , a Videoton FC (b) és Nemanja Milunovic, a fehérorosz BATE Boriszov játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezői harmadik fordulójának visszavágó mérkőzésén Boriszovban 2015. augusztus 5-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)

További galériák

Képekben a Bayern–Sevilla Európai...
Képekben a Bayern–Sevilla Európai Szuperkupa-meccs
MOL Fehérvár - Ferencváros 1-0
Képekben Juhász Roland búcsúmeccse, a Vidi-Fradi bajnoki rangadó
Képgaléria: Fehérvár–Vaduz 1–0
Képgaléria a Fehérvár–Vaduz EL-selejtező odavágójáról
Juhász Roland döntötte el a fehérvári...
Juhász Roland döntötte el a fehérvári stadionavatót – képgaléria
Nagy lépest tett a továbbjutás felé a Vidi az...
Nagy lépest tett a továbbjutás felé a Vidi az újabb PAOK-veréssel...
11 sárga, 2 piros és gól nélküli döntetlen...
11 sárga, 2 piros és gól nélküli döntetlen a Vidi–Fradin –...
Így áll az Sóstói Stadion építése 2018....
Így áll az Sóstói Stadion építése 2018. március 22-én
Így edzett a Rosenborg a Debrecen elleni...
Így edzett a Rosenborg a Debrecen elleni EL-selejtező előtt
Fiorentina-Sevilla és Dnyipro-Napoli...
Fiorentina-Sevilla és Dnyipro-Napoli EL-elődöntő
Napoli-Dnyipro és Sevilla-Fiorentina...
Napoli-Dnyipro és Sevilla-Fiorentina EL-elődöntő
Kiszakadt Guardiola nadrágja a...
Kiszakadt Guardiola nadrágja a BL-negyeddöntőben