Musorujsag
Élő Eredmények
×

Zeljeznicar-Ferencváros 2-0

Emir Dilaver, a Ferencváros (j) és Riad Bajic, a bosnyák Zeljeznicar játékosa a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott visszavágó mérkőzésükön a szarajevói Asim Ferhatovic Stadionban 2015. július 23-án. (MTI/EPA/Fehim Demir)
Emir Dilaver (j) és Roland Lamah (b), a Ferencváros, valamint Zoran Kokot, a bosnyák Zeljeznicar játékosa a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott visszavágó mérkőzésükön a szarajevói Asim Ferhatovic Stadionban 2015. július 23-án. (MTI/EPA/Fehim Demir)
Hajnal Tamás, a Ferencváros (b) és Jasmin Bogdanovic, a bosnyák Zeljeznicar játékosa a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott visszavágó mérkőzésükön a szarajevói Asim Ferhatovic Stadionban 2015. július 23-án. (MTI/EPA/Fehim Demir)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában a bosnyák Zeljeznicar ellen játszott visszavágó mérkőzésen a szarajevói Asim Ferhatovic Stadionban 2015. július 23-án. (MTI/EPA/Fehim Demir)
Az FK Zeljeznicar szurkolói a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában a Ferencváros ellen játszott visszavágó mérkőzésen a szarajevói Asim Ferhatovic Stadionban 2015. július 23-án. (EPA/Fehim Demir)

További galériák

Képekben a Bayern–Sevilla Európai...
Képekben a Bayern–Sevilla Európai Szuperkupa-meccs
MOL Fehérvár - Ferencváros 1-0
Képekben Juhász Roland búcsúmeccse, a Vidi-Fradi bajnoki rangadó
FTC – Dinamo Zagreb 0-4 - BL-selejtező,...
FTC – Dinamo Zagreb 0-4 - BL-selejtező, visszavágó
11 sárga, 2 piros és gól nélküli döntetlen...
11 sárga, 2 piros és gól nélküli döntetlen a Vidi–Fradin –...
Tizenegyesekkel búcsúzott a Fradi a...
Tizenegyesekkel búcsúzott a Fradi a BL-selejtezőben
Így edzett a Rosenborg a Debrecen elleni...
Így edzett a Rosenborg a Debrecen elleni EL-selejtező előtt
Fiorentina-Sevilla és Dnyipro-Napoli...
Fiorentina-Sevilla és Dnyipro-Napoli EL-elődöntő