Musorujsag
Élő Eredmények

A 90-es évek Fradiját célozta meg a komoly szintet lépő Fodor Szabolcs

M4 Sport
Mivel a legjobb magyar játékosokat nem tudja megszerezni a Ferencváros jégkorongcsapata, a klub karakteréhez passzoló tehetségekkel célozza meg a sikereket, ehhez pedig egy fiatal edzőt tartottak a legjobb megoldásnak.

A MAC U20-as csapatának kispadjáról került nevelőklubja, a Ferencváros jégkorongcsapata élére Fodor Szabolcs, aki a szezon végén váltja a távozó Greg Lindqvistet.

A csütörtöki Sportreggeliben a korábbi 53-szoros magyar válogatott játékos volt az M4 Sport vendége. Fodor szerint komoly lépés edzőként egy juniorcsapat éléről a felnőttekhez kerülni, de láttunk sok példát arra, hogy ez jól sült el, külföldön és Magyarországon is.

„Az a tervem, hogy egy olyan Fradi legyen, amilyet a 90-es években vagy azelőtt megszoktunk. Ha a Ferencvárosról volt szó, mindenki tudta, hogy az a csapat küzdeni, hajtani fog. A legjobb játékosokat nem tudjuk megszerezni, de a lehetőségeinkhez mérten olyan karaktereket keresünk, akik a szívüket-lelküket kiteszik a csapatért, fejlődni szeretnének és mindig száz százalékot nyújtanak, én egy ilyen brigádot képzelek el” – nyilatkozta Fodor Szabolcs.

A teljes beszélgetést a lejátszóra kattintva tekintheti meg. 

További tartalmak