Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bocsánatot kért a kupadöntő közben adott nyilatkozatáért Hári János

Bocsánatot kért a kupadöntő közben adott nyilatkozatáért Hári János

MTI
Hári János közleményben kért elnézést, amiért a vasárnapi férfi jégkorong Magyar Kupa-döntő harmadszünetében televíziós interjújában csalással vádolta meg az egyik játékvezetőt.

Az ominózus nyilatkozat:

A 30 éves fehérvári csapatkapitány a Hydro Fehérvár AV19 honlapján keresztül kért bocsánatot viselkedéséért.

„Az eset után privát üzenetben már elnézést kértem az érintett játékvezetőtől, hiszen a mérkőzés hevében adott nyilatkozatra visszatekintve elismerem, hogy a szóhasználatom nem volt megfelelő. Tisztában vagyok vele, hogy a mérkőzés játékvezetőinek bírálata milyen következménnyel jár, és úgy gondolom, kötelességem elnézést kérni minden érintettől, akit a véleményemmel megbántottam” – idézte a weboldal Hárit.

A magyar szövetség kedden este honlapján közölte, hogy a játékvezetői munkacsoport vezetője már a finálé alatt hivatalosan jelezte a fegyelmi bizottság elnökénél az eljárás kezdeményezését a nyilatkozat miatt. A testület a mérkőzés másnapján tájékoztatta a csatár klubját az eljárás megindításáról és a fegyelmi vétség elkövetésének gyanújáról.

Az ügyben jelenleg információgyűjtés zajlik. A fegyelmi bizottság minden körülmény megismerése után csütörtöki ülésén hozza meg határozatát.

Az MK-döntőben a Budapest JAHC büntetőkkel diadalmaskodott az osztrák ligában érdekelt Hydro Fehérvár AV19 felett.

Borítókép: Hári János

További tartalmak

Kapcsolódó hírek