Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb három játékos hagyja el a magyar bajnok FTC jégkorongcsapatát

Újabb három játékos hagyja el a magyar bajnok FTC jégkorongcsapatát

m4sport.hu
Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata szerdán a hivatalos honlapján tudatta, hogy három játékos is elhagyja az együttest.

 

A zöld-fehérek közleménye szerint a három játékosnak lejár a szerződése a Ferencvárossal, s nem hosszabbítanak a felek. A jelentés alapján Galántai Richárd, valamint Kozma Dávid is távozik a klubtól, de Jari Sailio sem marad.

Mint ismert, a támadó Ollie Betteridge és Kreisz Brúnó, valamint egy hátvéd, Konsta Mesikämmen sem folytatja a Ferencvárosnál, viszont a csapat szerződtetett egy miskolci nevelésű fiatal támadót, Galajda Zsombort.

Az FTC-Telekom keretének eddig bejelentett változásai a 2023/24-es szezon előtt (a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint)
Érkezett: Galajda Zsombor (DVTK Jegesmedvék)

Távozott: Ollie Betteridge (Nottingham Panthers), Galántai Richárd (?), Kozma Dávid (Åmåls SK), Kreisz Brúnó (?), Konsta Mesikämmen (?), , Jari Sailio (?)
Maradt: Arany Gergely, Nagy Kristóf, Nagy Gergő, Sarciá Antonino, Farkas Simon, Seregély Máté, Tóth Adrián, Tóth Gergő, Boros Dániel (mindannyian érvényes szerződéssel)

 

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak