Musorujsag
Élő Eredmények

Nem a magyarok napja volt az európai hokiligákban

Nem a magyarok napja volt az európai hokiligákban

MTI
A Vay Ádámot foglalkoztató szlovák Poprad, a Bálizs Bencével felálló norvég Sparta Sarpsborg és a Majoross Gergely vezette német Ravensburg Towerstars jégkorongcsapata is kikapott vasárnap az európai porondon.

A Poprad 6-3-ra kikapott a vendég Érsekújvártól (Nové Zámky). A liga honlapja szerint a magyar kapus csereként állt be, de a rivális a harmadik harmad elején ötperces előnyben volt, és ez alatt három gólt is ütött neki. A Poprad visszacsúszott a szlovák Extraliga tizedik helyére.

A Csányi Karolt foglalkoztató, éllovas Zólyom (Zvolen) 9-3-ra győzött Nyitrán, a magyar válogatott csatár pedig csaknem 12 percet töltött a jégen.

Bálizs Bencével a kapuban a Sparta Sarpsborg 5-2-es vereséget szenvedett a vendég és listavezető Storhamartól, a magyar érdekeltségű együttes a negyedik helyen áll.

Majoross Gergelyék a német másodosztályban (DEL2) fordulatos mérkőzésen kaptak ki 7-5-re Regensburgban. A vendégek már 4-1-re is vezettek, ám a hazaiak fordítottak, volt 5-5-is, majd a végjátékban ismét a Regensburg játszott jobban. A Ravensburg sorozatban harmadik vereségével visszacsúszott a nyolcadik helyre.

További tartalmak