Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar kajakosok online buzdítják mozgásra a gyerekeket

m4sport.hu
Elsőként a háromszoros olimpiai bajnok, Kammerer Zoltán mutatott egy kihívást a fiataloknak.

Elindult a kajak-kenusoknál a ‘maradjotthon’ kampány, melynek során egy-egy klasszisunk mutat be otthon végezhető gyakorlatokat gyerekeknek, ők pedig felvehetik és beküldhetik, hogy hogyan sikerült végrehajtani ezeket a gyakorlatokat.

A kampány működését Boros Gergely szakmai igazgató mutatta be az M4 Sportnak. Az első részben a háromszoros olimpiai bajnok, Kammerer Zoltán mutatott be hasizom-gyakorlatot, melyet a gyerekeknek utána kell csinálni.

Boros elmondta, érkeznek a videók a gyerekektől, akik megcsinálták a felhívást, a szakmai csapat tagjai értékelik a gyakorlatokat. A résztvevők között 50 darab pólót fognak kisorsolni, azon egyesületek, melyeknek a versenyzői részt vesznek a megmozdulásban, egy mini kajakot és egy mini kenut fognak kisorsolni örökös használatra.

A korábbi világ-, és Európa-bajnok azt is elárulta, az egész kezdeményezés onnan indult, hogy Medveczky Erikától, a sportolói bizottság vezetője tett egy felajánlást a sportolók részéről, ha beindítják a programot, ők nagyon szívesen mutatnak be gyakorlatokat a gyerekeknek.

További tartalmak