Musorujsag
Élő Eredmények

Disztl László: Nem kell néznünk semmit, élveznünk kell az NB I-et

Disztl László: Nem kell néznünk semmit, élveznünk kell az NB I-et

m4sport.hu
A Kaposvár vezetőedzője, Disztl László értékelte, hogy játékosai reménytelen helyzetben is százszázalékot nyújtottak és csapatként futballoztak pénteken, míg a DVSC mestere, Vitelki Zoltán görcsös Lokiról és a felszabadultság hiányáról beszélt az M4 Sportnak.

Disztl László, a Kaposvári Rákóczi vezetőedzője: „A második félidőben szinte végig fölényben futballoztunk, megérdemeltük az egy pontot, ez tényleg a szív diadala volt. Nem kell néznünk semmit, élveznünk kell az NB I-et, bízom benne, hogy felszabadultan és jól fogunk játszani.”

Vitelki Zoltán, a DVSC vezetőedzője: „Nagyon fájó ez a döntetlen. Igazából két csapatot láttam a pályán: egy felszabadult, majdhogynem tét nélkül játszó Kaposvárt, és egy számomra érthetetlenül görcsösen játszó Lokit. Fájó, mert nyilván nem erre készültünk. Megvoltak a lehetőségeink, de végig azt éreztem, hogy nem felszabadult a játékunk, és ez most nagyon hiányzott. Természetese megvolt a tétje a mérkőzésnek a mi részünkről is. Hazai pályán mindenféleképpen be kellett volna gyűjtenünk a három pontot, így ez most óriási csalódás. A kiút az csak előre. Van még lehetőségünk javítani. Amíg remény van, addig mindent meg kell tennünk. Ettől sokkal többet és sokkal komolyabb szinten.”

További tartalmak