Musorujsag
Élő Eredmények

Fontos meccset nyert meg a Kisvárda Kaposváron

mti
A Kisvárda 2-1-re legyőzte a sereghajtó és már biztosan kieső, vendéglátó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel jelentős lépést tett az első osztályban maradás felé.

OTP Bank Liga, 31. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC-Kisvárda Master Good 1-2 (1-2)
Kaposvár, 995 néző, v: Farkas Á.
gólszerzők: Bévárdi (35.), illetve Cukalasz (21.), Kovácsréti (45.)
sárga lap: Ádám (20.), illetve Simovic (42.), Hei (61.)

Kaposvár: Pogacsics – Nagy J. (Nagy T., 72.), Ur, Szabó J., Hadaró – Szakály A., Trebotic (Vachtler, 57.) – Nagy R., Palic (Balázs, 52.), Bévárdi (Csiki, 72.) – Ádám

Kisvárda: Dombó – Hei, Ene, Rubus, Protic – Lucas, Karaszjuk (Simovic, 24.) – Melnik (Sassá, 30.), Cukalasz, Kovácsréti – Obradovic (Tischler, 86.)

Az első félidőben a kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda sokkal veszélyesebben futballozott, mint az élvonaltól már biztosan búcsúzó Kaposvár. A vendégek négyszer lőttek kapura, és ezekből a próbálkozásokból kétszer gólt is szereztek, a két találat közben azonban a hazaiak is eredményesek voltak egyszer. A gólok sorát Pogacsics kapus hibája után Cukalasz közeli találata nyitotta, majd a másik oldalon Dombó ütött rossz helyre egy lövést, Bévárdi pedig másodszor, már fejjel, nem hibázott. A szünet előtt egy szépen felépített ellentámadás végén, a kaposvári védők helyezkedési hibáját kihasználva, megérdemelten került újra előnybe a vendégegyüttes.

A második félidő már kevésbé sikerült eseménydúsra, mint az első, ugyanakkor a Kisvárda ebben a játékrészben kapufáig jutott a végig jól futballozó Cukalasz révén. A 90 perc alapján összességében megérdemelten vitte el a három pontot a vendégcsapat, amely sokkal többet tett a sikerért, mint a hazai együttes.

A várdaiak négy nyeretlen bajnoki után győztek ismét, míg a Somogy megyeiek nem tudták pontszerzéssel zárni az idénybeli utolsó hazai NB I-es találkozójukat.

További tartalmak