Várhidi Péter vette át Waltner Róbert helyét Kaposváron

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Várhidi Péter lett a Merkantil Bank Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi vezetőedzője.

Várhidi Péter (fotó: rakoczifc.hu)
A labdarúgócsapat hivatalos oldalán jelentette be, hogy a válogatott szünet alatt edzőváltás történt a klubnál, a szakmai munkát Várhidi Péter fogja irányítani. Takács Róbert a klub ügyvezetője elárulta, közös megegyezéssel váltak meg Waltner Róberttól, Várhidi Péterrel egy plusz egy éves szerződést kötöttek.

"Azzal kezdeném, hogy gratulálok Waltner Róbertnek, aki szenzációs munkát végzett az elmúlt időszakban Kaposváron – mondta Várhidi Péter, a Kaposvár újonnan kinevezett edzője. – Nem hinném, hogy sokáig marad kispad nélkül, hiszen letette a névjegyét a magyar labdarúgásban. A mostani feladatra rátérve: szeretettel várom a munkát. Ismerem a nehézségeket, tudom, hogy a csapat nem úgy szerepelt az elmúlt időszakban, mint azt elvárták volna. Ezen megpróbálunk javítani. Azon fogunk dolgozni napról-napra, hogy kiegyenesedjen a csapat és a lehetőségei szerint a legjobban szerepeljen."

A 62 éves szakember ugyanazzal a stábbal dolgozik majd együtt, a másodedzői feladatokat továbbra is Disztl László látja majd el, míg kapusedzőként Szűcs Lajos felel majd a hálóőrök munkájáért.