search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Joao Mário szerint Ronaldo és Fernandes csak viccelődött egymással

m4sport.hu
Joao Mário, a portugál válogatott játékosa sajtótájékoztatón cáfolta a pletykákat, melyek szerint ellentét lenne Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes között.

A középpályás sajtótájékoztatója nagyrészt a napokban megjelent Cristiano Ronaldo interjúról, valamint a közösségi médián terjedő videóról – melyben Ronaldo és manchesteri csapattársa, Bruno Fernandes látszólag nem örülnek egymás társaságának – szólt.

A jelenleg a Benfica együttesét erősítő játékos elmondása szerint ott volt a helyszínen a történtek pillanatában, és mindössze két barát viccelődött egymással.

„Fernandes az utolsók között érkezett meg, és Cristiano megkérdezte tőle, hogy hajóval jött-e. Ez mindössze egy vicc volt köztük. Jó kapcsolat van közöttük, hisz együtt játszanak. Tegnap egész nap velük voltam, nincs közöttük semm probléma” – mondta a portugál.

Borítókép: Haifa, 2022. november 3. Joao Mário, a Benfica játékosa ünnepel, miután berúgta csapata hatodik gólját a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, a H csoport utolsó, hatodik fordulójában játszott Makkabi Haifa - SL Benfica mérkőzésen az izraeli Haifában 2022. november 2-án. A találkozót a portugál együttes nyerte 6-1-re. MTI/EPA/Abir Szultan

További tartalmak