search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

A brit fogadóirodáknál Brazília vb-győzelme és Harry Kane gólkirályi címe a favorit

MTI
Az ötszörös világbajnok mellett az argentin, a francia, az angol és a spanyol együttest tartják még esélyesnek a vb-győzelemre.

A brit fogadóirodáknál a brazil válogatott győzelmére, illetve Harry Kane gólkirályi címére fizetik a legkevesebb nyereményt a vasárnap kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságon. A William Hill, a Bet365 és a Ladbrokes egyformán 4-es oddsot (4/1) kínál az ötszörös vb-győztes dél-amerikai csapat sikerére, mögötte – különböző nyereményszorzókkal – sorrendben az argentin, a címvédő francia, az angol és a spanyol együttest tartja még a leginkább esélyesnek a végső győzelemre.

A három bukméker-iroda abban is egyetért, hogy a Tottenham Hotspur angol válogatott támadója, Harry Kane a legesélyesebb a gólkirályi címmel járó Aranycipő elnyerésére, a William Hill nyolcszoros, a Bet365 és a Ladbrokes pedig egyaránt hétszeres pénzt fizetne a rá fogadóknak. Az előbbi cégnél a franciák két gólvágója, Kylian Mbappé (9/1) és Karim Benzema (10/1) következik a sorban, majd a brazil Neymar és az argentinok csapatkapitánya, Lionel Messi (mindkettő 12/1). A Bet365-nél Kane-t Mbappé, Neymar, Messi és Benzema követi, míg a Ladbrokes-nál Mbappé, Benzema, Messi és Cristiano Ronaldo a sorrend az angol futballista mögött.

Négy éve, Oroszországban Kane lett a gólkirály hat találattal. A katari világbajnokság december 18-án ér véget.

Borítókép: Harry Kane EPA/TOLGA AKMEN

További tartalmak