search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

A portugál szövetségi kapitány szerint a Ronaldo-interjú nem zökkenti ki a játékosokat

mti
Fernando Santos szövetségi kapitány szerint a csapatkapitány Cristiano Ronaldo körül kialakult manchesteri helyzet nem vonja el a portugál labdarúgó-válogatott tagjainak figyelmét a vasárnap kezdődő katari világbajnokság előtt.

A szakember erről a Nigéria elleni, csütörtöki felkészülési mérkőzés előtt beszélt újságíróknak. „Egy játékos adott egy személyes interjút úgy, ahogy korábban már többször is. Ezt tiszteletben kell tartanunk. Cristiano Ronaldo szabad ember, így döntött, a csapaton belül pedig csak a katari felkészülésről beszélünk” – mondta Lisszabonban a szakember.

A tréner hozzátette, csapatkapitánya gyomorrontással küzd, ezért kihagyja a csütörtöki összecsapást.

Ronaldo egy televíziós interjúban élesen kritizálta klubját, a Manchester Unitedot, valamint annak vezetőedzőjét, a holland Eric ten Hagot. A támadó meglátása szerint az együttesnél elárulták őt, és néhányan nem akarják, hogy ott legyen. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó szerint ten Hagot nem tiszteli, mivel a holland szakember sem tiszteli őt.

A portugálok a vb H csoportjában Ghánával, Uruguayjal és a Koreai Köztársasággal találkoznak.

Borítókép: Fernando Santos (Fotó: EPA/Manuel de Almeida)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: szedik le Cristiano Ronaldo fotóját az Old Traffordról
Elkezdték leszedni a Cristiano Ronaldót ábrázoló óriásplakátot a Manchester United stadionjáról, ami akár annak előjele is lehet, hogy a klubot nyíltan kritizáló futballista nem fog már visszatérni a világbajnokság után az Old Traffordra.
Külföldi futball
Bruno Fernandes hűvösen köszöntötte Cristiano Ronaldót a portugál válogatott összetartásán
Egy nappal a <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">Piers Morgan által készített interjú</a> után, amely nagy port kavart, Cristiano Ronaldo már a katari világbajnokságra készülő portugál válogatotthoz csatlakozott, a Lisszabon mellett található Futball városban (Cideda do Futebol).
Külföldi futball
Megfontoltan, szankciót sem kizárva reagált a Ronaldo-interjúra a Manchester United
Az utolsó világbajnokságára készülő Cristiano Ronaldo vasárnap egy nagy <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">interjút adott</a> a neves angol újságírónak, Piers Morgannak, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy szerinte szeretett klubja „elárulta” őt, illetve éles kritikával illetve edzőjét, Erik ten Hagot, illetve elődjét, Ralf Rangnickot. A Vörös Ördögök reagáltak Ronaldo szavaira: nem kizárható, hogy büntetés vár a portugálra, ahogyan az sem, hogy már nem látjuk őt United-mezben.
Külföldi futball
Sajtóhír: Ten Hag többet nem akarja látni Cristiano Ronaldót United-mezben
Korábban beszámoltunk arról, hogy vasárnap Crsitano Ronaldo <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">egy 90 perces interjút</a> adott Piers Morgannek, amelyben éles kritikát fogalmazott meg a Manchester Uniteddel szemben, kiemelve és nem kímélve két edzőjét, Ralf Rangnichot és Erik ten Hagot.
Külföldi futball