search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Bruno Fernandes: Semmi bajom sincs Ronaldóval

m4sport.hu
Korábban beszámoltunk arról, hogy némi feszültség volt felfedezhető a Manchester United két portugál labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes között, amikor köszöntötték egymást a világbajnokságra készülő válogatottjuk összetartásán. Utóbbi tagadja, hogy bármilyen probléma lenne közöttük, ezt csak az ügyet csak az újságírók fújták fel.

Bruno Fernandes verzióját a Benfica középpályása, Joao Mário is megerősítette, aki ott állt mellettük, amikor a vitatott eset történt.

A sajtó azért kapott rá a félreérhető gesztusra, mert Ronaldo közvetlenül előtte nyilatkozott a brit Piers Morgannek arról, hogy milyen problémái vannak klubcsapatával, a Manchester Uniteddel. Mivel csapattársak, azt szűrték le a médiában, hogy Fernandesnek vélhetően nem tetszettek honfi- és csapattársa megnyilvánulásai.

“Nem olvastam a nyilatkozatot, de semmi gondom nincs ezzel. Ahogyan már korábban is mondtam, most kizárólag a válogatott érdekel, most csak az a fontos, hogy ‘mi’, ez itt teljesen világos. Mindenkinek a fejében a ‘mi’ a fontos a válogatottban, a csapat minden tagja a világbajnokságra fókuszál, mert nem sok alkalmad adatik meg karriered során, hogy egy ilyen tornán részt vehess. Cristianónak (Ronaldo) ez már ötször sikerült. és mindenki felkészülten várja. A Manchester Uniteddel legközelebb december 18-a után fogok foglalkozni. Hogy problémám lenne Ronaldóval? Senkivel sincs itt problémám. Csinálom a dolgom, és ennyi” – reagált a találgatásokra a Vörös Ördögök középpályása, aki kifogásolja, hogy a média munkatársai hajlamosak beleképzelni dolgokat jelentéktelen dolgokba.

“Sajnos, ezt nem lehet elkerülni. Maguk (újságírók) bátran leállhatnak azzal, hogy ilyen dolgokról beszéljenek, ahelyett hogy Portugáliát támogatnák. A játékosaink a legtöbbet adják ki magukból, nemzeti ügyről beszélünk, amit pedig csinálunk, az láthatóan jó” – mondta Fernandes a sajtótájékoztatón, miután a portugál válogatott 4-0-ra verte Nigériát a vb előtt.

“Cristiano (Ronaldo) hatalmas minőségi változást képes hozni a csapatnak. Ez nem az a pillanat, amikor arról a nyilatkozatról kell beszélni, a gondolatairól, amelyeket a klubról mondott. Most a válogatottat szolgáljuk, itt kell elvégeznünk a munkánkat. Kiemelem újra. itt nálunk kizárólag a csapategység játszik, nem létezik olyan, hogy ‘én’. Mindenki erre koncentrál a válogatottnál, és ez alól Cristiano sem kivétel” jelentette ki a 28 éves klasszis.

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: szedik le Cristiano Ronaldo fotóját az Old Traffordról
Elkezdték leszedni a Cristiano Ronaldót ábrázoló óriásplakátot a Manchester United stadionjáról, ami akár annak előjele is lehet, hogy a klubot nyíltan kritizáló futballista nem fog már visszatérni a világbajnokság után az Old Traffordra.
Külföldi futball
Bruno Fernandes hűvösen köszöntötte Cristiano Ronaldót a portugál válogatott összetartásán
Egy nappal a <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">Piers Morgan által készített interjú</a> után, amely nagy port kavart, Cristiano Ronaldo már a katari világbajnokságra készülő portugál válogatotthoz csatlakozott, a Lisszabon mellett található Futball városban (Cideda do Futebol).
Külföldi futball
Megfontoltan, szankciót sem kizárva reagált a Ronaldo-interjúra a Manchester United
Az utolsó világbajnokságára készülő Cristiano Ronaldo vasárnap egy nagy <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">interjút adott</a> a neves angol újságírónak, Piers Morgannak, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy szerinte szeretett klubja „elárulta” őt, illetve éles kritikával illetve edzőjét, Erik ten Hagot, illetve elődjét, Ralf Rangnickot. A Vörös Ördögök reagáltak Ronaldo szavaira: nem kizárható, hogy büntetés vár a portugálra, ahogyan az sem, hogy már nem látjuk őt United-mezben.
Külföldi futball