search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Kun Agüero belenyúlt a jóba: az argentinok legendája brazil szurkolók társaságában utazott Katarba

m4sport.hu
A 101-szeres argentin válogatott Sergio "Kun" Agüero elindult Katarba, hogy szurkoljon hazája nemzeti csapatának, amelyet sokat a világbajnokság egyik legnagyobb esélyesének tartanak. Hasonló favoritnak tartják Dél-Amerika másik nagy csapatát: Brazíliát.

Az élet olykor képes tréfás helyzetek teremteni.

Sergio “Kun” Agüero, a 101-szeres argentin válogatott támadó, aki 2021-ben vonult vissza a Barcelona labdarúgójaként, mert kiderült, hogy szívritmuszavarral küzd, elutazott a Katarba, hogy a helyszínen kövesse jó barátja, Lionel Messi és honfitársai játékát.

Szakértük szerint nem lenne meglepetés, ha végül Lionel Messi megkoronázná pályafutását azzal, hogy a torna végén ő emeli a magasba a vb-trófeát. A másik, végső győzelemre is esélyes válogatottként a brazilt emlegetik, Neymar vezérletével.

A sors fintora, hogy Agüero egy olyan repülőgépen utazott a vb helyszínére, amely tömve volt brazil szurkolókkal. A 34 éves legenda meg is örökítette az “élményt”. Láthatóan, annyira nem élvezte.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az argentinok továbbjutása nem lehet kérdés, de Messiék mögött nagy verseny várható a C csoportban
A 2022-es labdarúgó-világbajnokság C-csoportjában találjuk a torna egyik legnagyobb esélyesét, az argentin válogatottat, amely nyugalomban és bombaformában érkezik Katarba. Lionel Messiék a csoportkörben az „első számú közellenség” vezetésével versenybe szálló mexikóiakkal, a Robert Lewandowski góllövő cipőjét kereső lengyelekkel és az összeszokott, így mindenkire veszélyes szaúdiakkal találkoznak majd. Íme, a C jelű négyesben szereplő válogatottak bemutatója!
Külföldi futball