search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Tite: Ne aggódjanak, Neymar játszani fog a világbajnokságon

m4sport.hu
Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Selecao Szerbia elleni 2–0-s sikerét követően szót ejtett a sérülés miatt lecserélt Neymarról.

 

A 30 esztendős támadót a szerbek elleni összecsapás (2–0) 79. percében kellett váltani – az elsődleges hírek szerint Neymar bokája csúnyán bedagadt, a válogatott orvosa pedig meg is erősítette, hogy kificamodott – arról egyelőre nincs információ, a brazil klasszisnak mennyit kell kihagynia.

A mérkőzés után Tite szövetségi kapitány viszont mindenképpen pozitív hírekkel szolgált.

„Ne aggódjanak, Neymar játszani fog ezen a világbajnokságon. A folytatásban is ott lesz a pályán, ebben biztosak lehetnek” – árulta el a mester.

A támadót is megkérdezték a sérüléséről, Neymar azonban nem kommentálta az állapotát.

G csoport, 1. forduló
Brazília-Szerbia 2-0 (0-0)
Luszail, 88 103 néző, v.: Alireza Fagani (iráni)
Gólszerző: Richarlison (62., 73.)
Sárga lap: Pavlovic (7.), Gudelj (49.), Lukic (64.)
Brazília:
Alisson – Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro – Lucas Pacquetá (Fred, 75.), Casemiro – Raphinha (Gabriel Martinelli, 87.), Richarlison (Gabriel Jesus, 79.), Neymar (Antony, 80.), Vinícius Junior (Rodrygo, 75.)
Szerbia:
Vanja Milinkovic-Savic  – Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Sasa Lukic (Darko Lazovic, 66.), Strahinja Pavlovic – Nemanja Gudelj (Ivan Ilic, 57.) – Andrija Zivkovic (Nemanja Radonjic, 57.), Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic, Filip Mladenovic (Dusan Vlahovic, 66.) – Aleksandar Mitrovic (Nemanja Maksimovic, 83.)

 

Borítókép: EPA/LAURENT GILLIERON

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Richarlison-csodagól és -dupla; Brazília a második félidőben gázolt át ellenfelén
Sokáig úgy tűnt a brazil sztáralakulat – melyben négy támadó is kezdőként lépett pályára – megszenved a vb-nyitányon, de a második félidőben alaposan rálépett a gázpedálra a Selecao és végül simán megverte ellenfelét. Könnyedén lehetett volna nagyobb arányú is a különbség, hiszen a szerbek kapusa több mint tíz védést mutatott be és kétszer a kapufa is megmentette őt. Brazília látványosan bejelentkezett hatodik vb-trófeájára.
Külföldi futball