search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Fotó: a himnuszt még a pályán énekelte a marokkói kapus, a csapatfotóra már nem ő állt oda

m4sport.hu
Világszerte sok-sok nézőt és számos kommentátort is megtévesztett az a csere, amit a marokkói válogatott pillanatokkal a Belgium elleni csoportmérkőzése előtt hajtott végre. A meccs előtti himnuszoknál még a Sevilla kapusa, Jasszin Bunu énekelt a csapattal, de a kezdés előtti csapatfotóra már nem ő, hanem cseréje, Munir Mohamedi állt oda.

Arról nem érkezett hivatalosan megerősített információ, miért kellett közvetlenül a kezdés előtt lecserélni Bunut, hírek szerint a himnuszok közben rosszul lett.

A himnuszokhoz még Bunu sorakozott fel a marokkói csapattal
A FIFA hivatalos kezdőcsapatában is az ő neve szerepelt pillanatokkal a kezdő sípszó előtt – világszerte számos kommentátornak nem tűnt fel a csere.
De pillanatokkal később a csapatfotón már nem ő áltt, hanem cseréje, Munir Mohamedi (fotó: EPA/Rungroj Yongrit)
A ritkán látható csere még a belga csapatkapitányt, Hazard-t is megváratta a pénzfeldobás előtt, mert nem készült el időben a marokkói csapatfotó

Az M4 Sporton Ujvári Máté kommentálta a mérkőzést a helyszínről és angol, olasz, valamint még sok más kollégájához hasonlóan neki is csak később esett le, csere történt a gólvonalon. Twitter-oldalán saját szavaival foglalta össze a nem mindennapi helyzetet.

A hirtelen jött kényszerű változtatás nem zavarta össze a marokkóiakat, sőt, akárcsak a horvátok (0-0), úgy a Belgium elleni meccsüket is lehozták kapott gól nélkül (Munirnak több fontos védése volt), de ezúttal rúgtak is, 2-0-ra győzték le a vb-bronzérmest.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek