search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Videó: az argentin játékosok önfeledten ünnepelték az öltözőben a Mexikó elleni győzelmet

m4sport.hu
Táncoltak és énekeltek a fontos siker után.

Az argentin válogatott iszonyatos nyomással a vállán lépett pályára a Mexikó elleni vb-csoportmeccsen, ugyanis a szaúdiaktól elszenvedett vereség és a csoport állása miatt biztos volt, hogy ha a szép reményekkel érkező Copa América-győztes kikap, a 3. forduló eredményétől függetlenül már kizúg a csoportjából.

Lionel Messi villanása után Enzo Fernández is szép gólt lőtt, a csapat pedig igen jó hangulatban ünnepelte az öltözőben a  2-0-ss győzelmet.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Lewandowski megtörte a jeget - Lengyelország legyőzte Szaúd-Arábiát
A C csoport második fordulójában az első körben csalódást okozó Lengyelország és a torna egyik legnagyobb meglepetésével előrukkoló Szaúd-Arábia találkozott egymással. A szaúdiak jól kezdték a meccset, mégis a lengyelek szerezték meg a vezetést, melyet meg is tartottak a mérkőzés végéig, sőt, rá is dupláztak, bezsebelve a három pontot.
Külföldi futball
Egy felpattanó beadás utáni fejes döntött: Ausztrália nyert Tunézia ellen
A D csoportban három nyeretlen csapat is volt a csoportkör első fordulója után, ebből kettő, Tunézia és Ausztrália egymással csapott össze. A tét nem kisebb volt mint, hogy mely válogatott kerül közelebb a továbbjutáshoz. Az afrikai csapatnak tizenkét lövése volt, jelentősen többet birtokolta a labdát is, az egyetlen gólt mégis a kenguruk szerezték. Tunézia távol, Ausztrália pedig jó helyzetbe került a továbbjutást illetően.
Külföldi futball
„A lehetetlen istenének fia vagyok" – Neymar üzent sérülése után
A brazil labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/11/24/koran-veget-ert-az-alom-neymart-serules-miatt-kellett-lecserelni-video" target="_blank" rel="noopener">a Szerbia elleni mérkőzésen sérült meg</a>, a meccs 79. percében kellett lecserélni őt, azóta kiderült, <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/11/25/neymar-mar-nem-lephet-palyara-a-csoportkorben" target="_blank" rel="noopener">a csoportkörben már nem léphet pályára. </a>A Paris Saint-Germain támadója a hivatalos közlemény után <a href="https://www.instagram.com/p/ClZDCyYyn27/" target="_blank" rel="noopener">Instagram-oldalán</a> üzent rajongóinak.
Külföldi futball