search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Videó: Cristiano Ronaldo érzelmi hullámvasútja Bruno Fernandes gólja után

m4sport.hu
Valóságos érzelmi hullámvasúton robogott Cristiano Ronaldo a portugál válogatott első gólja után az Uruguay elleni vb-csoportmeccsen.

A H csoport 2. fordulójában játszott meccs 54. percében, 0–0-s állásnál Bruno Fernandes ívelt a kapu elé a tizenhatos sarkáról, a középen berobbanó Cristiano Ronaldo megzavarta a kapust, így a labda érintetlenül a hosszú sarokba szállt.

Elsőre úgy tűnt, Ronaldo beleért a labdába, maga a világ talán legismertebb munkanélkülije is gólszerzőként ünnepeltette magát, előbb azonban azon kellett aggódnia, hogy megadják-e a találatot, majd kénytelen volt tudomásul venni, hogy „elvették tőle” a gólt.

A portugálok végül 2–0-ra verték Uruguayt – a második gólt is Bruno Fernandes szerezte egy vitatott jogosságú tizenegyesből –, így a harmadik forduló eredményeitől függetlenül biztosították helyüket a nyolcaddöntőben.

Borítókép: Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes (Fotó: EPA/Jose Sena Goulao)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bruno Fernandes szerint nem fontos, hogy ki lőtte azt a bizonyos gólt
A hétfői csoportmeccsen duplázó Bruno Fernandes szerint nem az a fontos, hogy ki szerezte Portugália első gólját az Uruguay ellen 2–0-ra megnyert találkozón a katari labdarúgó-világbajnokságon, hanem az, hogy győzelmükkel biztosították nyolcaddöntős helyüket.
Külföldi futball
Esélyek féltávnál: egyre valószínűbb Brazília vb-győzelme
Véget ért a csoportkör második fordulója, mindez azt is jelenti, hogy a 64 mérkőzés felét lejátszották a katari labdarúgó-világbajnokságon. A Gracenote féltávnál frissítette az esélyeket, ezek alapján Brazília még nagyobb favorittá lépett elő.
Külföldi futball