search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Soha nem fog kiderülni, mit mondott egymásnak Messi és Lewandowski

m4sport.hu
Lionel Messi megszólalt a Robert Lewandowskival folytatott mérkőzés utáni beszélgetésről, amikor mindketten nagyon figyeltek szájuk eltakarására.

Messi kihagyott egy büntetőt az első félidőben, mielőtt Alexis Mac Allister és Julian Álvarez gólt szerzett volna, Argentína 2–0-ra győzte le a lengyeleket, de így is mindkét válogatott továbbjutott a világbajnokság egyenes kieséses szakaszába.

Az argentinok tízese a mérkőzés közben figyelmen kívül hagyja Lewandowski bocsánatkérését, a lefújás után azonban négyszemközt beszélgetett egymással a PSG és a Barcelona támadója. Messi és Lewandowski különösen ügyelt rá, hogy ne lehessen leolvasni semmit párbeszédükből.

A hétszeres aranylabdást később megkérdezték az esetről, s kissé zárkózottan nyilatkozott.

„Lewandowski? Arra tanítottak, hogy minden, ami a pályán történik, a pályán is marad és természetesen, ez vonatkozik az öltözőre is. Amit négyszemközt mondtunk egymásnak, tőlem sohasem fog kitudódni”mondta Messi.

Robert Lewandowski és Lionel Messi a Lengyelország-Argentína mérkőzés végén beszélgetett. (MTI/EPA/Ronald Wittek)

A lengyel valamivel közlékenyebb volt, de csupán annyit mondott, amikor vége lett a meccsnek, azonnal odament Messihez, hogy gratuláljon neki.

 

Borítókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

További tartalmak