search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Szívszorító eset miatt cserélték le a ghánai támadót Uruguay ellen

m4sport.hu
Nehézre, aggasztóra sikeredett a péntek estéje a ghánai André Ayewnek. Ghánának a csoportkör utolsó fordulójában még esélye volt arra, hogy kivívja a nyolcaddöntőbe jutást, de a 21. percben kihagyott egy büntetőt, amely után az ellenfél büntetett és De Arrascaeta duplájával még a szünet előtt jelentős előnybe került.

A ghánaiak csapat kapitánya ki sem ment a második félidőre, akkor még nem lehetett tudni, hogy miért.

Mint kiderült a 32 éves játékos mindössze hétéves kislánya a helyszínen, az Al Janoub stadionban elájult, amikor látta, hogy édesapja kihagyta a tizenegyest.

Amikor lejött a pályáról, közölték vele, hogy mi történt, és hogy a gyermeket kórházba szállították. Habozás nélkül kérte, hogy engedjék el, Otto Addo szövetségi kapitány pedig gondolkodás nélkül elfogadta játékosa kérését.

Szerencsére a kórházban kiderült, hogy az ijedtségnél komolyabb probléma nem történt a kislánnyal, akinek biztosan segített az apa megjelenése a kórházban.

Borítókép: al-Vakra, 2022. december 2. A ghánai André Ayew kihagy egy büntetőrúgást a katari labdarúgó-világbajnokság harmadik fordulójában, a H csoportban játszott Ghána-Uruguay mérkőzésen az al-vakrai al-Dzsanúb Stadionban 2022. december 2-án. MTI/AP/Manu Fernández

További tartalmak