search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

„Feltölt, hogy nézhetem Brazíliát a világbajnokságon!” – Pelé üzent a kórházból

m4sport.hu
Szombat délután aggasztó hírek láttak napvilágot a futballtörténelem egyetlen háromszoros világbajnokával kapcsolatban, aki még aznap éjjel Instagram-oldalán reagált a híresztelésekre.

A szombat délutáni hírekre, melyek szerint Pelé szervezete már nem reagál a kemoterápiára, és palliatív kezelésben részesül – melynek lényege a beteg fájdalmának enyhítése – a brazil ikon Instagram bejegyzésben reagált.

“Barátaim, szeretnék mindenkit megnyugtatni! Erősnek érzem magam, és reménykedve veszek részt a szokásos kezeléseimen. Szeretnék a teljes orvosi és ápolói csapatnak köszönetet nyilvánítani a sok törődésért, amit kaptam” – írta a kórházból Pelé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pelé (@pele) által megosztott bejegyzés

“Bízom Istenben, a tőletek kapott üzenetek pedig feltöltenek energiával, ahogy az is, hogy nézhetem Brazíliát a világbajnokságon” – zárta le írását a legenda.

A bejegyzésben egy orvosi jelentés áll, mely szerint Pelé kedden került kórházba, hogy kiértékeljék a vastagbélrákra kapott kemoterápiás kezelését, állapota stabil. Emellett azt is kiemelik, hogy a karrierje során több, mint 1000 gólig jutó Pelé szervezete jól reagál a légúti fertőzésre kapott kezelésre, állapota nem romlott az elmúlt 24 órában.

Borítókép: Pelé (Fotó: MTI/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko)

További tartalmak