search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Adrianónak két napig tartott a brazil-svájci meccs, véget is vetett 24 napos házasságának

m4sport.hu
A botrányairól is híres brazil ex-futballista, Adriano Leite Ribeiro, hamarosan ex-férjjé is válhat. Házassága a fodrász Micaela Mesquitával nem egészen egy hónap elteltével elhidegült, az ok pedig a katari világbajnokságon szereplő brazil válogatottban keresendő, egészen pontosan a Svájciak elleni mérkőzésben, amelyet 1-0-ra nyertek a dél-amerikaiak Casemiro csodálatos góljával.

A 48-szoros brazil válogatott Adriano és fodrász felesége, Micaela Mesquita házassága 24 nap után, egy botrányosan nagy perpatvarnak köszönhetően véget is ért, írják brazil lapok.

A csúnyán elharapózó vitát a brazil válogatott Svájc ellen 1–0-ra megnyert mérkőzése szolgálgatta, amelyet a legendás támadó a haverjaival együtt ment el megnézni.

Két nap múlva tért haza.

A brazil Extra nevű újság számolt be arról, hogy a házaspár ezt követő vitája útjaik különválásával végződött.

A hírek szerint a 40 éves ex-labdarúgó, aki korábban az olasz Inter, a Fiorentina és a Roma csapatát is erősítette, úgy döntött, elutazik a haverjaival Rio de Janeiróba, megnézni a brazilok második csoportmeccsét a katari világbajnokságon.

Az asszony nem viselte jól, hogy férje csak két nap múlva jelent meg újra otthonukban, a bocsánatkérését sem fogadta el. A lap azt is felfedezte, hogy a feleség már törölte is Instagram-oldaláról az összes olyan fotót, amelyen Adriano szerepelt.

Borítókép: Adriano és felesége, még békében. (Forrás: O Jogo)

További tartalmak