search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Úgy tűnik, Sterling nem tér vissza a vb-re

m4sport.hu
Az angol szövetség komolyabb biztonsági intézkedéseket ígér a játékosoknak otthonaik védelmében, hogy csak a játékkal kelljen törődniük.

Raheem Sterling a csoportkör után elhagyta az angol labdarúgó-válogatott keretét és hazautazott, mert fegyveresek betörtek angliai otthonába, miközben élettársa és gyerekei otthon voltak. A Chelsea támadója mindenképpen szeretett volna hazautazni, ebben Gareth Southgate szövetségi kapitány, az angol labdarúgó-szövetség és a többi csapattag is támogatta.

A kapitány az eset után úgy fogalmazott, nem tudja, az irániak ellen eredményes támadó pályára lép még a vb-n. Angol sajtóértesülések szerint erre egyre kevesebb az esély.

A 27 éves futballista abban reménykedik, hogy szombaton visszatér Katarba az pályára léphet az angolok Franciaország elleni negyeddöntőjén, de erre csak akkor van esély, ha úgy érzi, családja száz százalékos biztonságban van Surrey-i otthonukban.

A Daily Mail szerint elsősorban azért aggódik, mert az ingatlan egy nagyon exkluzív birtokon van, rendszeres biztonsági őrjáratokkal, ennek ellenére mégis betörtek. Az elmúlt hónapokban ő a negyedik Chelsea-játékos akihez betörtek.

A rendőrség hétfői közleménye szerint betörés ügyében nyomoznak, de állításuk szerint az elkövetéskor senki nem volt otthon, így Sterling családja nem forgott veszélyben. Tanút és gyanúsítottat eddig nem találtak. Az eset után az angol szövetség jelezte a vb-n résztvevő játékosoknak, hogy az eddiginél jelentősebb biztonsági intézkedéseket tesznek otthonaik védelmében amíg ők Katarban tartózkodnak.

A Sun szerint Sterling egy biztonsági céget fog alkalmazni, amely éjjel-nappal járőröz a háza körül, amíg a világbajnokság véget nem ér.

 

Borítókép: Raheem Sterling gólt szerzett Irán ellen. EPA/Rolex dela Pena

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Harry Kane meglőtte első gólját a vébén, Anglia még mindig nem játszik vb-esélyes formában, de Szenegál nem jelentett gondot
Anglia ugyan már tizenkét gólt szerzett a világbajnokságon, amivel a legeredményesebb csapat a katari tornán, de mégsem mondhatnánk azt, hogy a vébé egyik fő esélyese lenne, ugyanis megint csak a mérkőzés bizonyos időszakaiban tudott jól játszani Gareth Southgate együttese, de így is 3-0-ra nyert Szenegál ellen. Harry Kane megelőzte Gary Linekert és megközelítette Wayne Rooneyt, ám a Háromoroszlánosok számára, hogy ténylegesen lehet-e reménykedni az "it's coming home"-ban majd a Franciaország elleni negyeddöntő során jön el az igazi próbatétel.
Külföldi futball