search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Videó: Megkönnyezte Ronaldóval való találkozását Richarlison

m4sport.hu
A katari labdarúgó-világbajnokságon negyeddöntős brazil válogatott csatára, Richarlison már a találkozásnál elérzékenyült bálványa láttán, a beszélgetés közben viszont már jól láthatóan könnyekig volt hatva.
Richarlisont elöntötték az érzelmek (Kép: FIFA World Cup/Twitter)

A Dél-Korea elleni vb-nyolcaddöntőben is eredményes, és ezzel a tornán már háromgólos támadó nem várt meglepetést kapott, találkozhatott a brazilok egyik legnagyobb legendájával, a kétszeres világbajnok Ronaldóval.

Richarlison láthatóan zavarba jött és már ekkor megtörölte a szemét…,

de mikor leültek egymás mellé beszélgetni, már könnyek közt mesélte a Fenoménnak, mennyire komoly inspirációt jelentett és jelent a mai napig számára.

„Nagyon elérzékenyültem. Először talán Londonban láttalak, ahol éppen egy rendezvény volt. Csak egy szelfit tudtam készíteni, annyira zsúfolt volt minden. Tényleg meg vagyok hatva, mert Neymarhoz hasonlóan te vagy a bálványom. Gyerekkorom óta te jelentetted és jelented számomra az inspirációt. Már pici koromban láttam rólad fotókat a 2002-es vb-döntőről, ahol azzal a frizurával játszottál. Szóval nekem és a csapatnak is élmény, hogy most itt vagy, ami feltüzel minket a pályán. Látni, ahogy te, Kaká, Cafu és Roberto Carlos szurkoltok nekünk, nagyon sokat jelent.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Svájcnak van saját Ronaldója, de lesz-e Portugáliának?
A 2022-es labdarúgó világbajnokság utolsó nyolcaddöntőjében kedd este 20 órától a H csoportot megnyerő Portugália és a G csoportban Brazília mögött továbbjutó Svájc küzd meg a legjobb nyolc közé jutásért.
Cikkek
Egy tizenegyespárbaj anatómiája – és Neymar büntetőjének igaz története
A lutri, a hazárdjáték, a ki koncentrál jobban közhelyes igazságai mentén azért akadnak törvényszerűségek is a vébék tizenegyespárbajaiban, és ha már a horvátok és a japánok továbbírtak a sztorit, az első adandó alkalommal boncolgatjuk is ezeket keddi kivetítőnkben, ahogy a téma mellékszálaként azt is, miért került kacifántosan a labda Neymárhoz a jót szórakozó brazilok büntetőjénél.
Cikkek
Újabb vb-gigász akad Marokkó horgára vagy Spanyolország tanul a hibáiból?
Spanyolország csoportmásodikként, míg Marokkó nagy meglepetésre kvartettje megnyerése után első helyen jutott tovább a világbajnokság egyenes kieséses szakaszába. A két válogatott a 2018-as vébén szintén találkozott egymással, igaz, akkor a csoportkörben csaptak össze, a mérkőzésük 2-2-es döntetlent hozott. Egy ilyen szoros meccs pedig most is könnyedén kerekedhet kettejük párharcából, hiszen az afrikai gárda a vb egyik legjobb védelmével rendelkezik, míg Luis Enrique együttese Costa Rica ellen ugyan gálázott, de a soron következő két meccs már igencsak nyögvenyelős volt a támadások szempontjából.
Cikkek