search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Megvan a spanyol válogatott új szövetségi kapitánya

m4sport.hu
Nem sokkal Luis Enrique menesztése után a spanyol labdarúgó-szövetség kinevezte utódját; a válogatott kispadjára az Athletic Bilbao korábbi edzője, Luis De La Fuente ül le.

Luis Enrique korábbi menesztése után a spanyol szövetség Luis De La Fuentét nevezte ki a labdarúgó-válogatott élére. A 61 éves szakember veszi át, aki korábban a többi között volt az Athletic Bilbao vezetőedzője, 2013-tól pedig utánpótlás-válogatottaknál dolgozott, ahol U19-es és U21-es Európa-bajnok lett csapatával. A 2020-as tokiói olimpián pedig ezüstéremig vezette együttesét.

Borítókép: EPA/Robert Ghement

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Futóbolondok a nyolcaddöntőkben: Luis Enriquét lenyűgözte a marokkói nyolcas
A katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében Marokkó némi meglepetésre tizenegyesekkel búcsúztatta Spanyolországot. Luis Enrique, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón külön kiemelte az észak-afrikaiak nyolcasát, Azzedine Ounahit, aki elképesztően nagy munkát végzett a hispánok ellen. Ugyanakkor volt, más, aki a nyolc közé jutásért még nála is többet futott.
Cikkek
Spanyolországban brutális epilógusról és Luis Enrique bizonytalan jövőjéről írnak a Marokkó elleni vb-búcsú után
A spanyol média Luis Enrique szövetségi kapitány mellett a sportági szövetséget is kritikával illette, miután a válogatott a keddi nyolcaddöntőben <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/12/06/oriasi-meglepetes-a-nyolcaddontoben-marokko-tizenegyesekkel-bucsuztatta-a-nagy-eselyes-spanyolokat" target="_blank" rel="noopener">tizenegyespárbajban alulmaradt</a> Marokkóval szemben a katari labdarúgó-világbajnokságon.
Cikkek
Spanyolország nem veszít, Spanyolország tanul – Sergio Ramos büszkébb a válogatottra, mint valaha
A spanyol labdarúgó-válogatott katari világbajnokságon szerepelt keretéből kimaradó Sergio Ramos egyáltalán nem kritizálta a játékosokat és a csapatot, miután az együttes gól nélküli döntetlen után <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/12/06/oriasi-meglepetes-a-nyolcaddontoben-marokko-tizenegyesekkel-bucsuztatta-a-nagy-eselyes-spanyolokat/" target="_blank" rel="noopener">tizenegyespárbajban alulmaradt</a> Marokkóval szemben a keddi nyolcaddöntőben.
Cikkek
Luis Enrique: Ez az én felelősségem
Luis Enrique, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya a saját felelősségének tartja a Marokkó ellen elvesztett tizenegyespárbajt a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.
Cikkek
Spanyolországot húsz éve sújtja a tizenegyespárbajok átka
A spanyol labdarúgó-válogatott a gól nélküli rendes játékidő után <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/12/06/oriasi-meglepetes-a-nyolcaddontoben-marokko-tizenegyesekkel-bucsuztatta-a-nagy-eselyes-spanyolokat">tizenegyespárbajban 3-0-ra alulmaradt Marokkóval szemben</a> a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében. A La Furia Roja egyetlen büntetőt sem értékesített az afrikai csapat ellen, pedig Luis Enrique tavaly még úgy nyilatkozott, a lehetséges ítéletvégrehajtókkal egy év alatt ezer tizenegyest gyakoroltatott, ám ezúttal a kemény munka nem hozta meg a gyümölcsét.
Cikkek