search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Számos sportág korszakos zsenije köszönte meg Ronaldónak a vb-pályafutását

m4sport.hu
Több tízezren írtak hozzá a portugál klasszis vasárnapi bejegyzéséhez, melyben burkoltan leírta, valószínűleg a katari volt az utolsó vb-je.

Cristiano Ronaldo vasárnap hosszabb bejegyzést tett közzé Instagram-odalán, melyben burkoltan utalt arra, hogy a katari volt az utolsó világbajnoksága. Tette mindezt azután, hogy szombaton a könnyivel küszködve hagyta el a játékteret miután Portugália 1-0-ra kikapott Marokkó ellen a negyeddöntőben és így búcsúzott a vb-től.

Kiírásához számtalan hozzászólás érkezett, és a szurkolók, szimpatizánsok mellet számos sportág igazi nagyágyúja is elismeréssel és hálával írt neki, ezekből szedtünk össze párat.

A jelenkor kiemelkedő játékosai közül Vinicius és Mbappé csak emojikkal üzent, Peter Queally ír harcművész és LeBron James amerikai kosárlabdázó nemes egyszerűséggel csak legendának nevezte a portugál klasszist. Minden idők egyik legjobb női játékosa, a brazil Marta csak annyit írt: példakép.

Az egyik legmeghatóbb üzenet a háromszoros világbajnok Pelétől érkezett, aki csak annyit írt: Köszönöm, hogy mosolyt csaltál az arcunkra, barátom.

Negyeddöntő
Horvátország CRO
CRO
Nézze vissza
0-0
Brazília BRA
BRA
Rendes játékidő: 0 - 0
Hosszabbítás: 1 - 1
Tizenegyesekkel: 4 - 2
Hollandia NED
NED
Nézze vissza
2-2
Argentína ARG
ARG
Rendes játékidő: 2 - 2
Hosszabbítás: 2 - 2
Tizenegyesekkel: 3 - 4
Marokkó MAR
MAR
Nézze vissza
1-0
Portugália POR
POR
Anglia ENG
ENG
Nézze vissza
1-2
Franciaország FRA
FRA
 

 

 

Borítókép: Cristiano Ronaldo / EPA

További tartalmak