search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Tyson Fury egy Rocky-idézettel üzent a kiesett angoloknak

m4sport.hu
A Tottenham vasárnap reggel a stadionjába hívta a szurkolókat, hogy nézzék ott a szombaton kiesett angolok elődöntőjét.

Az angol labdarúgó-válogatott kiesett a katari világbajnokságról, miután a negyeddöntőben 2-1-re kikapott a címvédő franciáktól. Nem sokkal a lefújás előtt Harry Kane 11-est rontott, ami nagyban befolyásolta a végeredményt. A találkozó után önmagát hibáztatta, de csapattársai és a szakvezetés részéről senki nem okolta a Tottenham támadóját. Mint elmondták, ahogy a sikerek, úgy a bukások is közösek.

David Beckham is védelmébe vette, mint elmondta, ilyen helyzetben csak egy igazi vezérnek van bátorsága odaállni, és Kane ezt tette.

A The Sun információi szerint a Tottenham még játékosánál is nagyobbat hibázott, hiszen a szombat esti kiesés után, – amit több millióan láttak Angliában – vasárnap reggel üzenetet küldtek a szurkolóknak, hogy nézzék meg az angolok elődöntőjét a Hotspur Stadionjában. A szurkolók reakcióiból ezúttal nem idéznénk.

A kétszeres nehézsúlyú világbajnok ökölvívó, Tyson Fury egy idézetet posztolt Twitter-oldalán. Ebben a Rocky V egyik leghíresebb monológjával biztatja az angol együttest: Nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni!”

Borítókép: Az angol Jude Bellingham és társai a katari labdarúgó-világbajnokság Anglia-Franciaország negyeddöntő mérkőzése után. MTI/EPA/Nusad Szekkajil

További tartalmak