search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Sajtóhír: Egyre feszültebb a hangulat Cristiano Ronaldo és (szuper)ügynöke között

m4sport.hu
A spanyol Diário As beszámolója szerint Cristiano Ronaldo kapcsolata elhidegült ügynökével, Jorge Mendessel, és jelenleg Antero Henrique-kel és személyi edzőjével, Ricardo Reguge-zsal vizsgálja át, milyen lehetőségei vannak, hogy csapatot találjon magának.

Mielőtt a portugál labdarúgó-válogatott elkezdte volna szereplését a katari világbajnokságon, Cristiano Ronaldo és a Manchester United közös megegyezéssel szerződést bontott, így a 37 éves portugál klasszis úgy kezdte a tornát, hogy tisztában volt azzal, jól kell teljesítenie, ha olyan csapatban szeretné folytatni pályafutását, amely igényeinek megfelel.

A vb viszont korántsem úgy alakult, ahogyan azt tervezte, elképzelte. Utolsó nagy lehetősége volt, hogy esetleg vb-trófeával zárja pályafutását, de Portugália a negyeddöntőben kiesett a torna meglepetéscsapatával, Marokkóval szemben. Legalább ilyen nagy arculcsapás lehetett a számára, hogy a sikeresen megvívott csoportmeccseket követően kikerült a nemzeti együttes kezdőcsapatából.

A Svájc elleni kiütéses, 6-1-es győzelmet a kispadról nézte, csak a hajrában szállt be. A nyolc között Marokkó ellen a második félidő elején lépett pályára, de vele sem sokat javult a csapat játéka, a portugálok képtelenek voltak bevenni az észak-afrikaiak kapuját. Ezzel véget is ért Ronaldo nagy álma a trófeáról.

Az események megnehezítették ügynökének, Jorge Mendesnek a dolgát. Még, amikor a portugál válogatott versenyben volt, felröppent a hír, hogy egy szaúdi csapat két és fél éves szerződést kínálna, rengeteg pénzért CR7-nek, aki viszont még mindig úgy gondolja, hogy neki egy erősebb bajnokságban, azon belül is élcsapatban lenne a helye.

Napokon belül véget ér a világbajnokság, és a portugál sztárnak még mindig nincs csapata, számára megfelelő ajánlatnak pedig nincs híre, ami nem teszi boldoggá. Spanyolországban arról ír a Diário As, hogy „egyre nő a feszültség” Ronaldo és ügynöke, Jorge Mendes között.

A futballista februárban tölti be a 38-at, a piac viszont egyre erőteljesebben üzen neki, hogy fizetési és szakmai igényei már messze nem reálisak. Mivel Mendes szolgája megfelelően igényeit, felvette a kapcsolatot másik honfitársával Antero Henrique-kel, aki jelenleg a katari liga sportigazgatója, és vele, illetve személyi edzőjével Ricardo Refuge-zsal méri fel, mi lenne számára a legjobb megoldás.

Borítókép: Jorge mendes és egyik védence, Cristiano Ronaldo (Forrás: Pinterest)

További tartalmak