search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Videó: Hakimi apukája a marokkói nagykövetségen, Spanyolországban nézte fiát a vb elődöntőjében

m4sport.hu
A marokkói válogatott első afrikai csapatként jutott be a világbajnokság elődöntőjébe, ezzel történelmet írt. A Franciaország–Marokkó összecsapáson is játszó, Madridban született, de marokkói válogatott Achraf Hakimi édesapja, Spanyolországban, a marokkói konzulátuson tekintette meg a mérkőzést. Hassan Hakimi a 2–0-s vereség ellenére is büszke hazája válogatottjára, és természetesen fiára.
Borítókép: m4sport.hu/EPA/Friedemann Vogel

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dalic meghívta a horvát újságírókat egy ebédre, nem úszta meg apró szurkálódás nélkül
Az Argentína ellen elszenvedett 3-0-ás vereséget követően a világbajnokság elődöntőjében, a horvát válogatott újult erővel készül a következő megmérettetésre, a Marokkó elleni szombati "kisdöntőre", a harmadik helyért. A szövetségi kapitány, Zlatko Dalic igyekszik pihentetni csapatát az egyszerűnek cseppet sem ígérkező bronzmeccsre, hiszen várhatóan motivált lesz az észak-afrikai együttes, a kontinensen még egyetlen válogatottnak sem sikerült érmet nyernie a vb-k történetében.
Külföldi futball
VIP metrókocsik, franciaágy a stadionban és dühös szurkolók a kapuk előtt – interjú egy katari focivébén dolgozó magyarral
<a href="https://m4sport.hu/labdarugas/cikk/2022/11/17/nyitva-hagyott-luxusautok-es-hutott-stadionok-varnak-mindenkit-katarban-interju/?fbclid=IwAR08Q0lzJnGIV-svEBEe0xvTAutmlO61kI0573TyFiqwZdlBwoBRFT8BftA" rel="noopener" target="_blank">Korábbi cikkünkben</a> már megírtuk, hogy több hazai szakértő is erősíti a katari labdarúgó-világbajnokság szervezőcsapatát. Rózsa Dóra a hivatalos megnevezés szerint assistant ticketing manager, aki a jegyreklamációkkal kapcsolatos ügyekért felel, és a vb több stadionjában is szükség volt már a segítségére.
Külföldi futball