search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Bajban az Adidas - Világszerte elfogytak az argentin Messi-mezek

m4sport.hu
Egy nappal a világbajnokság döntője előtt a hatalmas érdeklődés miatt világszerte kifogyott az Adidas az argentin Messi-mezekből a boltokban és a webshopban egyaránt.

Nemtől, mérettől és helyszíntől függetlenül sehol sem lehet Lionel Messi argentin mezét megszerezni a hivatalos Adidas boltokban. Argentína világbajnoki döntőbe jutása olyan szinten megemelte a termék iránt érdeklődők számát, hogy világszerte hiánycikk lett a ruha.

Argentína már régóta az Adidas ékköve, ha az üzlet számszerűsítéséről van szó. Nincs még egy olyan válogatott, amely a német márkát viselné és ugyanolyan világméretű hatása lenne, ez a keddi elődöntő után pedig csak fokozódott.

Messi vb-meze világszerte hiánytermék lett. fotó: Adidas.com

 

A vállalat az idővel szemben dolgozik annak érdekében, hogy amennyiben Argentína nyeri meg vasárnap a világbajnokságot, Messi szerelése a lehető leghamarabb elérhető legyen a világ legtöbb pontján. Ezen kívül készülnek pólók az esetleges ünneplésre és valami személyesebb, Messi tematikájú termék is várható a győzelem esetén.

Borítókép: DOHA, QATAR - DECEMBER 03: Lionel Messi of Argentina during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Argentina and Australia at Ahmad Bin Ali Stadium on December 3, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)

További tartalmak