search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Videó: kiscsapatok szenzációitól Argentína mennybemeneteléig – a világbajnokság ikonikus pillanatai hat percben

m4sport.hu
Elképesztő, mennyi élmény, felejthetetlen pillanat fér bele szűk egy hónapba, november 20-a óta a futballvilág csak kapkodta a fejét a katari történések kapcsán. Valencia fejesétől Messi trófeájáig – felidézzük a mögöttünk hagyott torna legemlékezetesebb jeleneteit.
Borítókép: EPA

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mbappé vs Messi – a focivébé döntője a GOAT-kérdést is örökre megváltoztathatja
Franciaország és Argentína vasárnap 16 órás kezdettel lép pályára a 2022-es labdarúgó-világbajnokság döntőjében. Látunk 60 év után címvédést? Sorozatban ötödször is európai válogatott lesz a vb-győztes? Vagy 36 évnyi várakozást követően Argentína ismét világbajnok lesz? Csak pár izgalmas kérdés a sok közül, amire választ várunk a fináléban, az egyik legérdekesebb azonban egy korszak végét és egy másik kezdetét hozhatja el: a modernkori futball két zsenijének összecsapása, akik klubszinten csapattársak, Katarban azonban egymás ellen lépnek pályára – a múlt és a jövő rivalizálása a jelenben Lionel Messi és Kylian Mbappé megtestesítésében.
Külföldi futball
Az űrben is nézik a vb-hajrát. Szó szerint
A katari labdarúgó-világbajnokság szombati bronzmeccsének és vasárnapi döntőjének a megtekintése is helyet kapott a Nemzetközi Űrállomás (ISS) legénységének hétvégi programjában.
Külföldi futball