search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Mbappé is reagált Emiliano Martínez tiszteletlen ünneplésére

m4sport.hu
Kylian Mbappénak nincs ideje Emiliano Martínez gúnyos ünneplésével foglalkozni, már a további feladataira koncentrál.

Miután az argentinok egyik nagy vb-hőse lett – Kolo Muani ziccerét földöntúli bravúrral védte a döntő 123. percében, majd a tizenegyespárbajban Coman eszén is túljárt – megmutatta igazi foga fehérjét Emiliano Martínez. Az argentin labdarúgó-válogatott kapusa a maga sajátos módján ünnepelte a világbajnoki címet, előbb illetlen dolgokat művelt az Aranykesztyű-díjjal, majd a franciák klasszisára, Kylian Mbappéra szállt rá.

Mbappé triplájával bizonyára komoly tüskét hagyhatott Martínezben, hiszen az öltözőben, majd hazatérve Buenos Airesben is alaposan kigúnyolta. Előbb egy “1 perc néma csend Mbappéért!”-felkiáltással szakította meg társai ünneplését, hazájában pedig egy mini Mbappé-babával a kezében utazgatott az argentinok diadalbuszán.

A francia szövetség elnökét korábban már felháborította ez a magatartás, “sokkolóként” aposztrofálta, most pedig maga a sértett, Mbappé is reagált:

„Nem az én gondom, hogyan ünnepelt a vb-győzelem után – idézi az RTL France a franciák vb-gólkirályát – Nem fecsérlem az időmet ilyen jelentéktelen dolgokra. A meccs után beszéltem vele, gratuláltam neki.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Mbappé gondolatban már le is zárta a világbajnokságot: az erőnléti edző tanácsai ellenére végigjátszotta a PSG szerdai bajnokiját, s a 96. percben győztes gólt szerzett.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

„Túl messzire mentek” – a francia szövetség elnökét felháborítja az Mbappét gúnyoló argentin kapus „sokkoló” viselkedése
A katari focivébé gólkirálya, Kylian Mbappé számos rekordot megdöntött a vasárnapi fináléban, de három gólja is kevés volt Franciaország sikeréhez. Argentína egy végletekig kiélezett mérkőzésen tizenegyesekkel végül legyőzte a címvédőt, és megnyerte a 2022-es világbajnokságot. Az argentin futballisták és szurkolók azóta is ünnepelnek, melynek egy visszatérő eleme Mbappé heccelése, ami sokakban unszimpátiát keltett. Így van ezzel a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke, Noël Le Graët is.
Külföldi futball