search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

„Ez rosszabb, mint egy családtag elvesztése” – Richarlison kissé túlreagálta a vb-kiesést

m4sport.hu
Richarlisonnak még mindig nem sikerült feldolgoznia, hogy az egyik legnagyobb favoritnak tartott brazil labdarúgó-válogatott már a negyeddöntőben búcsúzott a katari világbajnokságtól.

A Selecao a horvátokkal találkozott a nyolc között. A rendes játékidő nem hozott gólt, a hosszabbításban Neymar ugyan megszerezte a vezetést, de Petkovic egyenlített, így következett a tizenegyespárbaj, amelyet a későbbi bronzérmes horvátok nyertek, így Brazília kiesett.

Richarlison még mindig a korai kiesés hatása alatt áll, egy interjúban azt találta mondani, hogy még annál is jobban fáj, mintha elhunyt volna az egyik családtagja. „Ez egy csapás volt, azt hiszem, ez rosszabb, mint egy családtag elvesztése. Nehéz volt talpra állni, a mai napig elszomorít, amikor videókat nézek róla a közösségi oldalakon. De tovább kell lépnünk, még mindig fiatal vagyok, úgy vélem, van még egy-két világbajnokság előttem. Továbbra is keményen fogok dolgozni, hogy újra beinduljanak a dolgok és elkezdjenek jönni a gólok, amihez értek a pályán” – nyilatkozta a Tottenham 25 éves csatára az ESPN-nek.

Richarlison három gólt szerzett a katari világbajnokságon, ezzel ő lett a brazilok legeredményesebb játékosa. Ráadásul a szerbeknek lőtt félollóját választották a vb legszebb góljának, amely még a Puskás-díjra is esélyes.

Borítókép: Richarlison (Fotó: EPA/Neil Hall)

További tartalmak