Musorujsag
Élő Eredmények

Egy spanyol alapítvány lett Peák Barnabás csapatának új főszponzora

Egy spanyol alapítvány lett Peák Barnabás csapatának új főszponzora

MTI
Peák Barnabás országúti kerékpáros csapatának, a Mitchelton-Scottnak új főszponzora lett a spanyol Manuela alapítvány révén.

Az ausztrál istálló pénteki közleménye szerint az új támogató megállapodás a szezon hátralévő részére és 2021-re érvényes.

A 2011-ben alapított Mitchelton-Scott a legmagasabb besorolású, azaz a World Tour-csapatok közé tartozik, a koronavírus-járvány miatt azonban csökkentenie kellett a versenyzői fizetését.

Az országúti kerékpárosok idénye augusztus elsejétől folytatódik, azt még nem tudni, hogy a Mitchelton-Scott két legjobbja, Adam és Simon Yates, továbbá Peák Barnabás milyen versenyeken áll rajthoz.

Borítókép: Budapest, 2019. július 3. Shayne Bannan, a Mitchelton-Scott csapatigazgatója (j) átadja a csapat mezét Peák Barnabás országúti kerékpárosnak Budapesten 2019. július 3-án. A World Tour besorolású ausztrál Mitchelton-Scott csapat június 27-én jelentette be, hogy a 20 éves magyar versenyző 2020-tól hozzájuk igazol és már 2019. augusztus 1-jétől az új csapata mezében gyakornokként fog tekerni. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak