Musorujsag
Élő Eredmények

Giro d'Italia előzetes - Söprögetőkocsi podcast

Giro d'Italia előzetes - Söprögetőkocsi podcast

m4sport.hu
Szombaton megkezdődik az év első háromhetese, ráadásul két magyarral. A beharangozó adásunkban exkluzív beszélgetést hallhattok Dina Mártonnal, de Valter Attiláról is megtudhatjátok a legfrissebbeket, valamint bemutatjuk, mi vár ránk a következő három hétben. És persze a Tour de Hongrie-t sem hagyhattuk szó nélkül, ami jövő szerdán kezdődik.

Összességében egy nagyon izgalmas hét elé néznek a kerékpáros sport szerelmesei. Mostani adásunkban elsősorban a Giro eseményeivel foglalkozik Székely Dávid és Várhegyi Benjámin.

Szakértőink az esélyeket latolgatják, hogy összetettben kik lehetnek a befutók, kiknek van esélyük a rózsaszín trikóra.

Beszélnek az olasz verseny útvonaláról, amelyben meghatározóak lehetnek az időfutamok, de az is komoly befolyásoló tényező lehet, hogy milyen időjárás fogadja a kerekeseket a különböző szakaszokon.

A Giro elején inkább a sprintszakaszokon szoríthatunk a versenyzőkért, amelyeken könnyedén megtörténhet, hogy egy-egy szökéssel hazaérnek a kerékpárosok.

A verseny második felében már a hegyek veszik át a főszerepet, amelyeken komoly másodperceket nyerhetnek a végső győzelemre is esélyesek.

Természetesen az induló magyarok esélyei mellett sem lehet elmenni szó nélkül.

Borítókép: Székely Dávid és Várhegyi Benjámin

További tartalmak