Musorujsag
Élő Eredmények

Tour de France-győztes csapattársa szerint Valter Attila bizonyította, hogy helye van a világ legjobb csapatában

Tour de France-győztes csapattársa szerint Valter Attila bizonyította, hogy helye van a világ legjobb csapatában

m4sport.hu
A kétszeres Tour de France-győztes Jonas Vingegaard magyar csapattársáról, Valter Attiláról is beszélt az M4 Sport érdeklődésére a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny utolsó, 21. szakasza előtt.

Az összetettben 17 másodperces hátránnyal a második helyen álló dán klasszis azt mondta, nagyon örül amerikai csapattársa, Sepp Kuss (borítékolható) végső sikerének, ami arról árulkodik, remek az összhang a Jumbo-Vismánál. Vingegaard a rövid interjúban a Vueltán a végső győzelemre esélyeseket segítő Valter Attiláról is elismerően beszélt, azt mondta, bizonyította, hogy helye van a világ legjobb csapatában és nagy jövő előtt áll.

Az utolsó szakasz előtt az idei Vuelta egyetlen magyarja is megszólalt, többek között azt mesélte el az M4 Sportnak, mitől és miért különleges számára az utolsó szakasz és hogy ünnepeltek-e már szombat este, hiszen az utolsó szakasz előtt szinte biztossá vált, hogy a végső győztesnek járó piros trikó mellett a teljes dobogó és a legjobb csapatnak járó elismerés is a Jumbo-Vismához kerül.

A Jumbo-Visma soha nem látott sikerű nyarat zár, hiszen mindhárom háromhetes körversenyt a holland csapat kerékpárosa nyerte, erre pedig még korábban nem volt példa.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: EPA/Manu Bruque

További tartalmak