Musorujsag
Élő Eredmények
×

Két kulcsjátékosa is hosszabbított a Budaörssel

Két kulcsjátékosa is hosszabbított a Budaörssel

M4 Sport
Szöllősi-Zácsik Szandra és Pálos-Bognár Barbara is egy évvel meghosszabbította szerződését a Budaörs kézilabdacsapatánál. Az együttes két alapembere az M4 Sport Sportreggeli című műsorának keddi vendége volt, és beszéltek a saját és csapatuk helyzetéről, a bajnokságról és a jövőről is.

„Igazából, babát várunk – viccelődött a nyáron a Fraditól Budaörsre igazolt Szöllősi-Zácsik Szandra. – Nem, mindketten hosszabbítottunk a Budaörssel, maradunk még egy évet. Mikor odaigazoltam Budaörsre, akkor úgy voltam vele, hogy egy évet vállalok, utána családalapítás. Azonban a szezon alatt nagyon megszerettem a klubot, a játékosokat, így nem volt nehéz döntés.”

Ezt Pálos-Bognár Barbara is csak megerősíteni tudta, egyértelmű volt a döntés számára is. Elmondása szerint annak ellenére, hogy csak második szezonját tölti Budaörsön, nagyon kötődik a klubhoz: „Én már nem nagyon szeretnék ugrálni sehova, szeretném itt befejezni a pályafutásomat. Szerintem jó helyen vagyunk”.

A 30 éves kézis ősszel vállműtéten esett át, akkor orvosai hat hónap kihagyást jósoltak neki, így – habár korábban tagja volt Kim Rasmussen válogatott keretének – lemaradt a decemberi világbajnokságról. Mára a válla nagyjából rendbe jött, a csapattal készül és játszik is, azonban még előfordul, hogy: „fejben meghozok egy döntést, de a karom nem azt csinálja, amit szeretnék”.

A Budaörs a biztos bennmaradásért küzd a bajnokságban, a csapat szeretne a középmezőnyben végezni az idény végén.

„Év elején is úgy vágtunk neki, hogy a középmezőnyt megcéloztuk, úgy tűnik, ez idén nem fog összejönni, de nagyon remélem, hogy a következő meccsekből tudunk pontokat szerezni és a tabellán kicsit előrébb tudunk lépni” – mondta Zácsik.

A teljes beszélgetést a lejátszóra kattintva tekintheti meg.

További tartalmak