Musorujsag
Élő Eredmények
×

Schuch: Pikáns lesz Fradi-játékosként ott állni a Veszprém Arénában

m4sport.hu | Komjáti Kata
Schuch Timuzsin nyolc szezont töltött a Veszprém első csapatában, s bár a klub ajánlatot tett a kiváló védőspecialistának, ő végül más utat választott. A Ferencvároshoz igazolt, s így legközelebb már ellenfélként lép pályára a Veszprém Arénában. Az m4sport.hu stábja első benyomásairól kérdezte a válogatott kézilabdázót.

„A legfőbb különbség a Veszprém és a Fradi között, hogy most többet kell utaznom két edzés között. Megszoktam, hogy minden öt-tíz perc alatt elérhető, ez itt Budapesten más. Számolnom kell a dugóval, ezért előbb indulok mindenhova”.

A Veszprémben töltött 7 szezon nem múlt el nyomtalanul: „Nyílván, amikor ott állok majd a Veszprém Arénában, kicsit nekem is furcsa lesz.”

A Fradinál nagy játékosmozgás zajlott a nyáron, tíz új játékos is érkezett. Így nem csoda, hogy a múlt heti balatonboglári edzőtáborban, az alapozáson kívül, a csapategység megteremtése is előtérbe került.

A zöld-fehéreknél hosszú távú építkezés indult, amelynek célja, hogy nemzetközi szinten is képviselhessék a magyar kézilabdát. Erről Horváth Attila vezetőedző nyilatkozott.

„Minden évben előrelépdelnénk a tabellán. Nem titok, hogy a BL-ben is szeretnénk részt venni, ha nem is jövőre, de két-három éven belül” – mondta a szakember.

Az első megmérettetésre pénteken kerül sor, akkor játssza első edzőmérkőzését a Ferencváros, amely a tavalyi bronzérmes Tatabányához látogat.

További tartalmak