Musorujsag
Élő Eredmények

Katarina Bulatovic visszatér Győrbe

MTI
Öt év után visszatér a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához Katarina Bulatovic.
Győri Audi ETO KC-Midtjylland - Katarina Bulatovics - MTI Fotó: Kovács Anikó Katarina Bulatovics (fotó: MTI/Kovács Anikó)

A klub hétfői bejelentése szerint a Buducnost Podgoricától érkező 34 éves montenegrói átlövő egyéves szerződést írt alá.

„Nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a győri hívást, hiszen a világ legjobb klubjáról van szó. Eredményes szezont zártam anno, amikor itt játszottam, hiszen a magyar bajnokság és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligájában is nyerni tudtunk. Danyi Gábort jól ismerem, örömmel dolgozok vele együtt. Természetesen mindent megteszek majd a csapat sikeréért, hogy ismét minden fronton az élen végezzünk” – nyilatkozta a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes Bulatovic, aki a 2013/14-es idényben erősítette a magyar csapatot.

Bartha Csaba elnök elmondta, mindenképpen olyan játékost szerettek volna még igazolni, aki rendelkezik azzal a kellő rutinnal és tapasztalattal, amire Győrben szükség van. Hozzátette, Katarina Bulatovic tökéletes választás, hiszen többszörös Bajnokok Ligája-győztesként mindent tud a kézilabdázásról.

További tartalmak