Megmutatta kisfiát Szucsánszki Zita és Elek Gábor

Június végén született meg a ferencvárosi kézilabdacsapat edzőjének és játékosának, Elek Gábornak és Szucsánszki Zitának első gyermeke, Elek Levente. A babáról eddig nem láthattak képeket a szurkolók, azonban a Fradi TV legfrissebb adásában végre megmutatták gyönyörű kisfiúkat a büszke szülők.

„Körülötte forog a világ – árulta el a 32 éves anyuka a Fradi TV-ben. – Akármilyen fáradt vagyok, ha nyekereg, sír, akkor azonnal ott vagyok és próbálom megoldani a gondját, persze Gabi is segít benne, megosztjuk ezeket a dolgokat."

A kis Levente szépen cseperedik, és ahogyan azt a szülők elmondták, főleg az életritmusukat borította fel a kisbaba érkezése. „Jóval kialvatlanabb vagyok, mint eddig – vette át a szót nevetve Elek Gábor –, de persze nagyon szeretjük, nagyon örülünk neki. Tényleg minden körülötte forog, reggel azzal kezdjük, ha felébred már körbetáncoljuk. Aztán edzés után rohanok haza, már persze, ha nincs itt, mert nagyon sokat volt itt az elmúlt időszakban. Edzett baba lesz az biztos, mert kellő kilométer van már benne, így hathetes korára."

A 48 éves szakember hozzátette, Levente születése hihetetlen érzéseket mozgatott meg benne, mert jó pár éve annak, hogy két nagyfia ilyen picike volt. „Nyilván több a türelmem, több a tapasztalatom és én sem lettem fiatalabb azóta, így egész más szemmel tekintek a világra és persze rá."

A teljes beszélgetést a lejátszóra kattintva tekintheti meg.