Elmarad a Siófok Dunaújváros elleni bajnokija

A Siófok KC csapata a Nantes elleni EHF-kupa mérkőzés után a légitársaságnál fellépő technikai probléma miatt nem tud időben hazautazni, ezért a szerdai Dunaújváros elleni NBI-es bajnoki mérkőzés elhalasztását kérte - tájékoztatott a Balaton-parti klub honlapja.

Az együttes a Nantes elleni, nyolcgólos győzelemmel végződő EHF Kupa-találkozó másnapján, hétfőn este repült volna haza a francia városból, azonban törölték a járatot, amellyel utaztak volna. A légitársaság ugyan biztosított szállást a stábnak és a csapatnak, de a hazautazást csak három csoportban, három különböző útvonalon tudta megoldani, így teljes létszámban csak szerdán hajnalban érkeznek meg Siófokra.

A csapatnak szerdán este bajnoki mérkőzése lenne a Dunaújváros ellen, de a történtek miatt a klub a meccs elhalasztását kérte. A Magyar Kézilabda Szövetség a DKKA is belement a abba, hogy a találkozót egy másik időpontban játsszák le.

„Ezúton is szeretnénk megköszönni mind a Magyar Kézilabda Szövetségnek, mind a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiának a segítséget és a rugalmasságot" – írja a siofokkc.hu.