Hosszabbított a Szegeddel világbajnok átlövője

A MOL-Pick Szeged hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2021. június 30-ig meghosszabbította szerződését Joan Canellasszal.

Joan Canellas 2018 nyarán érkezett Szegedre, gyorsan a csapat alapemberévé vált. A magyar bajnokságban eddig 49 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 133 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában is meghatározó szerepet tölt be, eddig 69 gólt jegyzett.

„Boldog vagyok. Azt gondolom, hogy a legjobb döntést hoztam a saját és a családom szemszögéből is. A gyerekek boldogok, a bölcsőde kiváló, és a feleségemnek rengeteg barátja van a csapaton belül is. Nagy szerepet játszott a döntésemben, hogy tudom, ő is szeretett volna maradni. Szép helyen élünk, mindenünk megvan, amire csak szükségünk lehet. Családként teljes Szegeden az életünk, és örülök, hogy ez még legalább egy évig így is maradnyilatkozta a spanyol játékos a klub honlapjának.Döntésemben a legfőbb szerepet a klub céljai játszották. Nem sok csapat van, amely a Bajnokok Ligája négyes döntőjéért harcol. Talán nyolc olyan klub lehet a világon, akik eséllyel pályáznak a döntőbe jutásra. És a MOL-PICK Szeged köztük van. Ez nagyon fontos számomra. Már másfél éve itt vagyok, ismerem a stílusunkat, az edzőnket, a csapattársaimat. Remek társaságot alkotunk. Minden amellett szólt, hogy ezt a döntést hozzam meg."A Szeged kedden magabiztosan legyőzte a Tatabánya együttesét a magyar bajnokságban, így már matematikailag is biztosította helyét a bajnoki döntőben.