Éjszakai árufeltöltésben segítettek Nagy Lászlóék

A Telekom Veszprém kézilabdaázói és stábtagjai egy helyi hipermarketben segítettek, Szegeden megkapták a koronavírus-tesztek eredményét.

A MOL-Pick Szeged hivatalos oldalán tájékoztatott arról, hogy kedden reggel megérkeztek a koronavírus tesztjeik eredményei. A portál jó hírekről számolhatott be, ugyanis minden játékosnak, stábtagnak és a Szeged minden munkatársának tesztje negatív lett.

A bajnoki címvédő Telekom Veszprémnél is zajlik az élet a napokban, ugyanis a játékosok amellett, hogy otthoni edzésterveket hajtanak végre, egy áruház dolgozóinak segítettek az árufeltöltésben. Ahogyan azt a klub hivatalos Facebook-oldala írja, hétfőn éjjel egy helyi hipermarketben könnyítették meg az ott dolgozók munkáját azzal, hogy besegítettek az árufeltöltésben, mert a nagy vásárlások miatt a polcokat nem tudják időben feltölteni. Az előírásoknak megfelelően minden óvintézkedést betartva maszkban és gumikesztyűben pakolták a polcokat Lékai Mátéék.
További képeket az alábbi linkre kattintva láthatnak.

Lékai Máté is segédkezett. (Fotó: Telekom Veszprém Facebook)



A koronavírus-járvány terjedése miatt a Magyar Kézilabda Szövetség is felfüggesztette a bajnokságokat. A tabella élén a Szeged áll 38 ponttal, azonban a második Veszprémnek is ugyanennyi pontja van, de David Davis együttese egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.